Vintage piac és otthon design

Stílust váltasz? Vagy csak kiegészítőket keresel? Te magad kreatívkodsz, és ehhez szeretnél eszközöket találni? Ha a vintage stílus szerelmese vagy, akkor jó helyen jársz!

Vintage piac és otthon design

Stílust váltasz? Vagy csak kiegészítőket keresel? Te magad kreatívkodsz, és ehhez szeretnél eszközöket találni? Ha a vintage stílus szerelmese vagy, akkor jó helyen jársz! Vintage piac és otthon desig n2019. szeptember 22.Lakberendezési kiegészítők, kisbútorok, DIY kellékek és hazai design termékek vásárán várjuk a vintage, shabby chic, indusztriális, skandináv stílus szerelmeseit! Egyedi alkotók, kézzel készített termékei, kreatív kiegészítők és workshopok várnak.Ingyenes a belépés!

Helyszín: 1024 Bp., Lövőház u. 37. Millenáris, Makadám KlubIdőpont: 10-17 óráig.

A vásáron elsősorban lakberendezési termékeket találsz: fából készült kisebb bútorok, lámpák várnak, csipke és textil szépségek, konyhai kiegészítők, dekorációs és praktikus elemek, melyek a vintage, a shabby chic, a skandináv és az indusztriális stílust képviselik.Rengeteg izgalmas hazai alkotót ismerhetsz meg a Vintage Piacon, akik egyedi és folyamatosan megújuló kollekcióval várnak!FONTOS! Itt nem antik holmikkal, nem a nagymama bútoraival fogsz találkozni! Kizárólag új, ám vintage hangulatú termékeket, felújított bútorokat vásárolhatsz nálunk!