Valentin napi kiruccanás belföldön

Szeretnéd meglepni kedvesedet egy romantikus utazással?

Valentin napi kiruccanás belföldön

Idén Valentin nap péntekre esik, így akár egy kettesben töltött hosszú hétvégét is egymásnak szentelhettek. Ha nem szeretnéd letudni a Valentin napot egy vacsorameghívással, egy klasszikusabb ajándékkal vagy egy szál vörös rózsával, mutatunk néhány belföldi ötletet, amelyek tökéletesek lehetnek egy romantikus hétvége eltöltéséhez a szerelmesek ünnepén.
Bármelyik magyarországi kastélyszállót választod, garantált az exkluzív, romantikus szórakozás és kikapcsolódás. Ezeknek a szállóknak jelentős része kínál valamilyen csomagot a szerelmesek napjára, így igazán különleges élményekben lehet részetek. 
Ha szerettek fürdőkbe járni, egy élmény- vagy gyógyfürdő kellemes feltöltődést nyújthat nektek. Több fürdő romantikus Valentin-napi éjszakai fürdőzéssel kedveskedik vendégeinek. Megtaláljuk a fürdők kínálatában az illóolajos masszázst és a romantikus dézsafürdőzést is a szerelmesek ünnepének hétvégéjén. 
A hotelek, panziók nagy része is hirdet valamilyen különlegességet Valentin napra. Néhány példa a Valentin napi különleges kínálatokból: ajándék szerelemlakat, pezsgő, meglepetés bekészítés, csokoládé bekészítés, egy szál vörös rózsa, borvacsora, masszázskupon, gyertyafényes fürdőzés, romantikus lovaskocsikázás, korlátlan wellnesshasználat, szaunarituálék vagy Valentin napi bál. 
Az állatkertek látogatása is kitűnő program lehet, a Fővárosi Állatkert például „Ölelés” dupla belépőjegy akciót hirdet a pároknak: azok, akik a bejáratnál megölelik egymást, ketten egy belépőjeggyel léphetnek be.