Trükkök a karcsúsító öltözködéshez

Hogyan öltözködjünk, hogy vékonyabbnak tűnjünk?

Trükkök a karcsúsító öltözködéshez

Husisabb hölgyeknek sem szabad lemondaniuk a csinos öltözékről, íme pár tipp az optikai karcsúsításhoz!

1. Kerüljük a fényes anyagokat! Helyette nézelődjünk a pasztell színek körül.

2. Mintás daraboknál részesítsük előnyben az apróbb virágmintákat. Nyáron rengeteg mintás rucikat foghatunk ki. Bátran használjunk olyan darabokat, melyek a deréknál megkötősek, így erre a testrészünkre helyezzük a hangsúlyt.

3. Magassarkú cipellőkből válasszunk olyat, ami nem pántos. A pántok sajnos a bokánkra hívják fel a figyelmet, és ha nem ezt szeretnénk kiemelni, akkor pántnélküli lábbeli mellett döntsünk!

4. Ha a nadrágunk és a cipőnk színe megegyezik egymással, azzal optikailag rengeteget nyújthatunk magunkon. Magas hölgyeknek nem ajánlott, hiszen ezáltal még magasabbnak hatnak.

5. A szoknyák hossza kifejezetten fontos, hiszen a túl rövid közönségesnek hat és vastagítja a combot, a túl hosszú szoknya pedig nyújt. Az ideális választás a teltebb hölgyeknek is, ha egy kicsivel térd fölé ér a ruhadarab.

6. A fekete színt is használhatjuk, persze nem talpig sötétben. Leginkább azokra a területekre viseljük, amit szeretnénk takarni.

7. Így télen rengeteg harisnyát viselő hölgyet láthatunk, viszont a színes és feltűnő darabokat hagyjuk meg a tiniknek és a nagyon vékony nőknek. Helyette válasszunk kevésbé mintás, vagy élénk színűeket!

+1. A mell alatt húzott felsőkkel vagy ruhákkal sosem tudunk mellényúlni!