Tippek férfiak számára, hogy ne süljenek el gyorsan!

Persze vannak érdekes urban legendák, de nézzük, hogy melyek lehetnek tényleg hatásosak!

Tippek férfiak számára, hogy ne süljenek el gyorsan!

Van, aki szerint spárgát kell kötni a farokra, úgy egyszerűbb visszatartani az orgazmust, de olyan is akad, aki szerint fejben kell szorozni, amikor jön az érzés. Népszerű téma a fórumokon a férfiak körében, hogyan lehet visszatartani az elélvezést, az egymásnak adott tippek közt spárga is szerepel, de akad megfontolandó tanács is. Összeszedtük a legtöbbet felmerült megoldást.

1. Fejben számolni

Közvetlenül elélvezés előtt állítólag hatásos az, ha a fejben elkezdi valaki összeszorozni kétjegyű számokat, például azt, hogy mennyi huszonnégyszerhuszonnégy. Ilyenkor ugyanis az agy máshová koncentrál.

2. Madzagot kötni

Van aki arra esküszik, hogy a farok tövébe valamilyen madzagot kell kötni ahhoz, hogy tovább tartson a menet pár percnél. Még olyan is akad a spárgát ajánlja, de azért inkább a farokgyűrűt ajánlanánk azoknak, akik a spárgás verzióban gondolkodnak. 

3. Pihenni közben pár percig

Megszakításokról, egy-két perces inger nélküli szünetekről is sokan számolnak be a fórumokon, ennek a tökéletes gyakorlásához pedig óvszert és pornófilmeket ajánlanak. Az úgynevezett pc-izmok tornáztatását is emlegetik páran, ezek azok, amiket a szakemberek ajánlanak.  A pár perces szünet arra is alkalmas, hogy szexpózt váltsanak, ez is jó módszer a visszatartásra.

4. Másvalakire gondolni közben 

A matektanárra, fizikatanárra, osztályfőnökre, a legrondább nőre, akit valaha látott, vagy bárkire, aki lohasztó hatással van a vágyra. 

5. A maszturbálás szex előtt segítség

Sokaknál az vált be, ha az együttlét előtt maszturbáltak, hiszen köztudott, hogy a második "menetnél" nehezebb az orgazmus elérése, ezért tovább fog tartani az erekció is.