Tippek a téli programokra gyerekeinkkel

Milyen programokat találhatunk ki a téli időszakra?

Tippek a téli programokra gyerekeinkkel

Télen szinte minden szülő megriad, amikor azon tanakodik, vajon mit fognak csinálni a négy fal között a gyerekekkel? Íme néhány tipp, mely segíthet átvészelni és élvezetessé tenni ezt a hideg évszakot!

1. Minden év decemberében a Tisza-tavon jégtúrákat szerveznek szülők és nagyobb gyerekek részére, ahol érdekes dolgokat láthattok, mint például vaddisznó-vackot, halász-kunyhót és akár még vidravárat is.  Novemberben már annyira lecsapolják a tavat, hogy amikor az elérte a kívánt vastagságú jeget, ezeken a túrákon korcsolyázási lehetőség is adott. A belépő sem drága, ugyanis 1500-2500 ft között mozog.

2.A pécsváradi Téli Mecsek: ebben a Szent István alapította bencés apátságban a szállástól kezdve a programokig minden adott egy kellemes, téli kiránduláshoz. Hosszú sétákat tehetünk, valamint a korabeli gyógymódokkal és gyógyfüvekkel megismerkedhetünk, sőt ki is próbálhatjuk őket. 

3.Futura élményközpont, az interaktív szórakozás csúcspontja. Ezen a helyen biztosan minden családtag megtalálja a neki megfelelő szórakozási lehetőséget, ugyanis villámokat generálhatunk, szabadulós játékokban vehetünk részt , ráadásul még a repülőgép-szimulátort is kipróbálhatjuk.

Kalandra fel és jó szórakozást!