Tényleg meghatározza a vércsoport a szexuális életünket?

Sokmindenről olvashattunk már a szexualitással kapcsolatosan, de gondoltatok már arra, hogy a vércsoportunk is befolyásolhatja a vágyainkat?

Tényleg meghatározza a vércsoport a szexuális életünket?

A vércsoportunk az életünk minden területére hatással vannak, így a szexualitásunkra is. Nézzünk csak körül, hogy melyik vércsoportnál milyen hatást tud kifejteni a szexre. Ezen is múlik, hogy valamelyikünk szexőrült lesz, vagy csendes Csipkerózsika.

Akik A vércsoporttal rendelkeznek, azok erős szexualitással bírnak, és igen aktívak. Folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy hol vezethetik le energiájukat, és képtelenek egy helyben maradni. Szeretnek kísérletezni az ágyban, ezzel pedig teljesen kifárasztják partnerüket. Jól gondoljátok, Ők az ágy királyai. Minden lehetőséget megragadnak és kihasználnak. A kísérletezés nem áll messze tőlük, de a szerelem az annál inkább.

A B vércsoportú emberek nyugodtabbak és szerényebbek, ha az intimitásról van szó. Nem tudják magukat teljesen elengedni. Általában az ágyban nem szeretnek kísérletezni, ám a partnerük nem szokott ezen megsértődni. Fontosabb az intimitás, mint az őrült éjszakák. Ne sértődjetek meg, ha a legújabb szexjátékszert nem szeretnék azonnal kipróbálni! Ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz. Megvárják amíg mi kezdeményezünk, inkább mint hogy ők adják a kezdőcsókot.

Az AB vércsoporttal rendelkező emberek olyanok, mint a trójai faló. Első ránézésre nyugodtnak és visszafogottnak tűnnek, hajlamosak kritizálni mindenkit, önmagukat is. De amint szexre kerül a sor, temperamentumosakká, szenvedélyesekké válnak. Mindezek mellett igen érzékeny a lelkiviláguk, így könnyen előfordulhat a nagy ágyjelenetek közben pár könnycsepp is.  Fel kell őket csigázni, hogy igazi lepedőakrobaták legyenek. De ha egyszer kijut a szex-szellem a palackból, akkor nincs megállás. A kísérletezés távol áll tőlük. Ne hagyjátok elveszni, ha velük kerültök össze!

A nullás vércsoport ritkaságszámba megy, de hát ez nem jelent problémát, ha szexről van szó. Náluk a kulcsszó a türelem. Nem baj, ha kicsit befelé forduló, az öröm annál nagyobb lesz. Inkább álmodoznak nagy lepedőcsatákról, semmint megvalósítsák, de egy megfelelő partner mellett minden lehetséges. A szenvedélyes játékok nagy bajnokai, ami egyébként a legritkább vércsoport. Bármilyen meglepő, az e típusba tartozó emberek könnyen magukba fordulhatnak, és nem gyűjtenek elég bátorságot ahhoz, hogy álmodozásaikat meg is valósítsák.