Téli divat nőknek

Nem kell lemondanunk télen sem a divatos rucikról!

Téli divat nőknek

Télen még a divatfüggő nők is hajlamosak eltéveszteni az irányt, ezért íme pár tipp, hogy ne térjünk le a helyes útról! Elsősorban nagyon fontos leszögezni, hogy a kényelmet válasszuk, de nem kell emiatt lemondani a szép ruhákról.

1.Manapság rengeteg gyönyörű, hosszúujjú ruhát lelhetünk fel, mely lehet akár kötött is. Fontos, hogy egy szép, rövidujjú ruhát ne rontsunk el egy kardigánnal, mert olyan érzetet kelt, mintha ránk borult volna reggel a ruhásszekrény.

2. Lapossarkú vagy magas? Örök kérdés, de van megfelelő válasz: a nagyon magas sarkú cipőket tegyük el arra az időszakra, amikor nem fogunk hátast vágni az első jégen. Mindenféleképpen érdemes lapossarkú csizmát viselni, így a lábunk sem fog lefagyni és mégis lehetünk divatosak. Egy lapos, csinos bokacsizma mellé is ugyanúgy felhúzhatunk egy leggings-szel ruhát. Itt kiemelendő: a leggings még mindig nem NADRÁG.

3. Leopárd minta? Régen még inkább a városon kívüli nőknek tulajdonították, mára már kötelező alapdarab. Fontos, hogy ha egy mintás felső mellett döntünk, akkor a többi ruhadarabunk lehetőleg egyszínű legyen minták nélkül!

4. Kabáttal elő! Igen, sokan tévednek a kabát vásárlásakor is, pedig gyönyörű darabokat szerezhetünk be. Felejtsük el az anorákot! Vannak már olyan hosszított dzsekik, melyek melegek, mégis szuperek! Hagyjuk az egyszínú feketét is, sokkal hamarabb észrevesznek egy magentaszínűben, és az alapszettet is feldobja!

5. Mindörökké piros! Ez az a szín, mely talán sosem hagyja el a divat világát. Ha nem akarunk nagyon pirosban tündökölni, akkor egy-egy piros kiegészítő is megteszi.