Szingli szabályok

A szingli lélet sokan tudatosan választják életük egy-egy korszakában, másoknak pedig „így alakul” az életük ideig-óráig. Bármi is vitt ebbe az élethelyzetbe, bizony, a szingli létnek is megvannak a maga íratlan szabályai.

Szingli szabályok

Sok kívülálló gondolhatja, mennyire könnyű a szinglik élethelyzete, azonban ezt csak akkor tudják igazán megítélni, ha ők is belekóstolnak ebbe az életformába. Nézzük, melyek azok a szabályok, amelyeket nem árt betartanod akkor, amikor épp szingli vagy.
Ne add lejjebb!
Amikor hirtelen egyedül maradsz, vagy már túl régóta vagy szingli, hajlamos lehetsz arra, hogy a párválasztásnál lejjebb adod a mércét és összejössz olyan emberrel, aki nem is igazán az eseted és nem érted meg vele magad igazán. Ne tedd ezt, válogass tovább és ne húzd az idődet olyan emberrel, akiről érzed, hogy nem őt keresed! Hidd el, hogy lesz olyan, akivel remekül érzed majd magad, keresgélj tovább és ne add fel!
Fejleszd magad!
Itt a csodás alkalom arra, hogy végre azt csinál, amihez kedved van, anélkül, hogy bármikor bárkihez alkalmazkodnod kellene. Tanulj, sportolj, kertészkedj, találkozz a barátaiddal, pótolj be mindent, amit a párkapcsolatodban elmulasztottál, vagy nem hagytál magadnak időt rá. Meglátod, mennyire feltöltődsz, ha saját magaddal foglalkozol és fejleszted tudásodat, képességeidet, amiket a következő kapcsolatodban is kamatoztathatsz majd.
Légy nyitott!
Ismerkedj! Bárhol, bármikor, bárkivel, akivel kedved támad. Rá fogsz döbbenni, mennyire kinyílik a világ, ha engeded, hogy új emberekkel ismerkedj. Rengeteget tanulhatsz mások tapasztalataiból és igazán kellemes élmény is lehet egy-egy beszélgetés egy ismeretlennel. Ki tudja, talán még barátság vagy szerelem is lehet belőle!
Ne szaladjon el veled a ló!
Amikor épp egyedülálló vagy, hajlamos lehetsz bizonyos dolgokban túlfeszíteni a húrt, mondván, hogy úgysem fog vissza senki, nem felelsz másért és a saját magad ura vagy. Túlzásokba eshetsz és amikor nincs párod, kevesebb visszajelzést kapsz arról, amikor már nem jó irányba mész. Vigyázz magadra, pár nélkül is éld úgy a mindennapjaidat, hogy jól érezd magad és később se bánj meg semmit!