Szexvideó kontra erotikus iromány?

Mi szól ellene és mellette?

Szexvideó kontra erotikus iromány?

Manapság már egy-két kattintással elérhetjük a pornófilmeket és az erotikus jellegű írásokat, mégis elég megosztó a vélemény a kettő között. Míg a nők inkább fantáziálgatni szeretnek és egy érzelmesebb szexszel teli irományra is felizgulnak, akár van hozzá meztelen pasiról kép akár nincs, addig a férfiaknak inkább a látványra van szükségük, hiszen őket sokkal jobban felizgatják egy-egy meztelen női mellek és nemiszervek, mert kevésbé tudnak álló pénisszel fantáziálni pár leírt szavaktól.

Ráadásul a férfiak még dönthetnek is ebben a helyzetben, hogy egy olyan videót keresnek ahol van egy kis előjáték is, vagy csak rögtön akár több helyen is kényeztetik egyszerre ugyanazt a csajt. Míg a nők egy ilyen sztori olvasásának a felvezetésétől is fel tudnak izgulni, utána már csak a végkifejlet amikor a végén megtörténik a szex részletes leírása.

Tulajdonképpen sok nő nem is szereti a pornót nézni, mert nem mindenki képes rá, hogy felizguljon a látottakra, ezért szuper találmány a pornó-novella. Tulajdonképpen hajlamosabbak is a hölgyek ilyen jellegű sms-ket írni a párjuknak, ami az este előjátéka is lehet.