Szexuális segédeszközök a hálószobában?

Hogyan frissítsök fel az együttléteket?

Szexuális segédeszközök a hálószobában?

Ha a szexjátékszerekről hallunk, hajlamosak vagyunk csak az önkielégítésre gondolni, holott ezek jó része ugyanúgy használható a közös együttlétek alkalmával is. Sokan azért nem merik felhozni a témát, mert attól tartanak, hogy a párjuk mit fog majd gondolni magáról, pl. „hogy biztos azért mondta, mert nem vagyok elég jó az ágyban, nem tudom kielégíteni” és félnek, hogy ez frusztálná a másik felet. Ilyenkor érdemes először óvatosan kipuhatolózni a másikat, hogy mit gondol a témáról, és ha nem kimondottan elutasító, akkor elő lehet állni a konkrét ötletekkel. Ez lehet akár csak egy vibrációs gyűrű, ami a női fél számára okozhat gyönyört, de akár komplett vibrátor is bevetésre kerülhet.

Sok esetben maga a férfi áll elő azzal, hogy mi lenne, ha bevonnánk egy segédeszközt is a játékba és ez nem azért van, mert nem tudna teljesíteni, hanem mert egyszerre szeretne a párjának minél nagyobb orgazmust okozni, és közben gyönyörködni a látványban.

Erre az estre is igaz, hogy minden szabad, de semmi sem kötelező, azaz amiben mindketten benne vannak, az biztosan nem lesz rossz élmény..