Szexuális jelek, melyek párkapcsolati problémára utalnak!

Ti felfigyeltetek már ezekre?

Szexuális jelek, melyek párkapcsolati problémára utalnak!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, mind érzelmileg mind szexualitás terén. Mindig lesz olyan, amikor az egyik fél jobban kívánja a másikat, de ha ezt megfelelően le tudjátok kommunikálni, akkor nem lehet probléma. Mégis vannak olyan rejtett dolgok, melyek a kapcsolat problémáit jelzik.

1. Amikor valami hiányzik, de nem tudjuk, hogy pontosan mi

Előfordulhat, hogy megszólal a fejünkben a vészharang, hogy ennél mi többet szeretnénk. Ekkor érdemes elgondolkodnunk, hogy tényleg ez-e az a kapcsolat, amire igazán vágyunk. Ha egy jó ideje már nagyon rutinszerűek a mozdulatok és az együttlétek, akkor meg kell beszélni, hogy mi ennek az oka, hiszen lehet, hogy csak be kell újítanotok.

2. Csak magára gondol

Az elején csak arra törekedett, hogy neked jó legyen, és biztosan kielégülj? Mostanában inkább már arra éleződik ki a szexuális egüttlét, hogy ő minél hamarabb elmenjen? Akkor ezt vehetjük vészjelzésnek, és minél hamarabb oldjuk meg a problémát vagy így vagy úgy, ugyanis egy hosszútávú kapcsolatban meg fogod egy idő után elégelni.

3. Kényszerből szex

Az elején még akárhol egymásnak estetek, miest csak lehetőségetek volt rá, most pedig sűrűn alszotok egymásnak háttal egymáshoz sem érve? Hahó, baj van! Valahogyan vissza kellene csempészni ezt a dolgot az életetekbe, különben gyorsan kenyérszelés lesz a vége!

4. Intimitás kerülése

Ha eljutottatok addig a pontig, hogy már az sem fontos, hogy egymás kezét fogjátok az utcán, vagy kikerülitek az egymással való bárminemű érintkezést is, akkor ott már nagyon nagy a baj. A szerelmesek ugyanis nem bírják ki, hogy valahogyan ne érjenek egymáshoz, akár egy kézsimogatással, vagy egy nyakra adott puszival.