Szerintetek ki kezdeményezzen a szexben?

Alapjában véve a férfiaktól várjuk a kezdeményezést. De tényleg csak az ő "feladatuk"?

Szerintetek ki kezdeményezzen a szexben?

Még pár évvel ezelőtt inkább azt sujkolták belénk, hogy a nők maradjanak csak nők, és hagyják, hogy a férfiak hódítsák meg őket, valamint ők kezdeményezzenek a szexben is. Mostanság már inkább egyre divatosabbá vált, hogy a nők is bátran próbálkoznak az együttlétekre invitálni a partnerüket, ami számtalan kapcsolatra kifejezetten jó hatással van.

Erre rengeteg praktika létezik már, hogy a nők is elcsavarják a férfiak fejét, melyeknek csak a fantáziánk szabhat határt. Rögtön az elején csak egyet említsünk: vonuljunk el egyedül a fürdőszobába, majd küldünk pár sokat sejtető, habos képet a szobában lévő párunknak, esetleg pár erotikus üzenetet is írhatunk mellé, így garantált, hogy nem egyedül fogunk tovább "fürdőzni". 

Ahhoz, hogy felkeltsük a párunk érdeklődését, érdemes beszereznünk igazán erotikus fehérneműket, hiszen ezek sem fogják hidegen hagyni a férfit. Esetleg ha már előre tudjuk, hogy este ilyesmire készülünk, akkor napközben finoman utalhatunk rá sokat sejtetően, így garantáltan alig várja majd, hogy mi az ő kis meglepetése.

Finoman célozgathatunk is erotikusan búgó hangon, akár régi emléket felidézve, hogy mennyire izgató volt például, amikor masszázs után egymásnak estetek: tutira azonnal felajánlja majd, hogy megmasszírozza a hátad.

Lényeg ami lényeg, ne várjuk el mindig, hogy a pasi "másszon ránk", engedjük ki magunkból a nőt, hiszen ez is egy visszajelzés arról, hogy jó vele a szex, és mi is legalább annyira kívánjuk, mint ő bennünket! Így legalább nem váltok a megszokás rabjává sem!