Szeretnél párt találni egyedülálló anyaként?

Vannak gyermekeid és nemrég váltál el? Esetleg már hosszabb ideje vagy egyedül és úgy érzed, itt az ideje, hogy újra megtaláld a szerelmet?

Szeretnél párt találni egyedülálló anyaként?

A válás mindenkire máshogy hat, vannak akik elsőre összetörnek lelkileg és hatalmas anyagi károkkal jönnek ki a házasságból. Vannak olyanok, akik felszabadulnak, mert szinte megváltásnak élik meg a válásukat. Bárhogy is húzódott a válási procedúra, bármilyen anyagi helyzetbe kerültél a válás hatására, az anyagi és egzisztenciális összetevőkön túl a lelki tényezők is ugyanolyan fontosak. Csalódtál a párodban, csalódtál a saját ítélőképességedben és megérzéseidben és el kellett engedned az álmaidat a közös életről a férjeddel és a gyerekekkel. A gyerekek nálad maradtak, te pedig megpróbálsz új életet kezdeni. A válás egy kudarc, és akkor is így van ez, ha már túl vagy rajta; az önbizalmadat és a másokban való bizalmat meg kell erősítened. Amikor eszedbe jut a házasságod, fájó emlékek is feljöhetnek. Márpedig ha gyerekeitek vannak, az még sokáig közös pont lesz a volt pároddal, hiszen hétvégére vagy kéthetente elviszi magával őket.
Mit tegyél, ha úgy érzed, végleg szeretnéd a hátad mögött hagyni a házasságodat és új szerelmet akarsz találni? Először is higgy benne! Hidd el, hogy lehetsz még boldog, hogy kellesz még valakinek egy válás után is, egy vagy két gyerekkel. Persze ne ringasd magad hiú ábrándokba, hiszen valószínűleg végig fogsz menni te is azon a folyamaton, amin a többi párkereső nő. Rengeteg férfi csak szórakozni akar és futó kalandokra vágynak. Sokan hitegetnek, színészkednek és arra is készülj fel, hogy ki akarják használni azt, hogy azt gondolják rólad, hogy a gyerekeid miatt hátránnyal indulsz és ezért többet akarsz majd adni a férfinak. Ne kövesd el ezt a hibát. Ő a férfi, ó hódít, te pedig csábítasz és engedsz a hódításnak, ha úgy döntesz. Legyél nő és hidd el, hogy semmiről nem késel le. És ne áldozd fel magad a gyereknevelés oltárán sem. Ha mégis ezt teszed, egy idő után erődet elveszítve fogsz kiszédülni a munka-gyerekek-háztartás mókuskerekéből. Persze, a gyerekeid rengeteg örömöt adnak és ők életed értelme, de sosem fogják pótolni azt, amit egy szerelem és egy párkapcsolat adhat neked. Gondold át, hogyan, mikor tudod megoldani a randikat. Lesznek olyan férfiak, akik kijelentik majd, hogy nekik nem kell olyan nő, akinek gyereke van. Ezekkel a megjegyzésekkel ne is foglalkozz, menj tovább és keresd meg azt, akit nem zavarnak a gyerekeid, sőt, akár örül is nekik. Legyél tudatos, adj magadnak és a párjelöltednek szabadidőt, hogy megismerhessétek egymást, ha végre találsz valakit, akiről úgy gondolod, hogy megéri adni neki és magatoknak egy esélyt. A legjobb, ha már az elején megmondod, hogy gyerekeid vannak, hogy ha el akar menekülni, minél előbb tegye. Ha mégis marad, az azt jelenti, hogy így is érdekled. Persze, vannak olyan férfiak, akiket azért nem zavarnak a gyerekek, mert csak alkalmi kapcsolatot keresnek. Lehet, hogy eleinte neked is jobb lesz, ha ilyen kapcsolatokkal indítasz, ezt te döntöd el, hogy mi fér bele az életedbe, mielőtt belevágnál egy újabb komoly kapcsolatba. Rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz így. Az is előfordulhat, hogy számtalan randin és rövid kapcsolaton át kell majd esned, mielőtt megtalálod azt, akit kerestél. Lehet, hogy eljutsz majd oda, hogy feladod, nem érdekelnek a pasik és úgysem találsz egy normálisat sem. Az is lehet, hogy benne maradsz egy felszínes kapcsolatban, csak hogy abban az illúzióban ringathasd magad, hogy nem vagy egyedül. Mindegyik nagy hiba, ha sokáig így teszel. Ne add fel és ha végre kialakul egy románc egy arra érdemes férfival, arra is figyelned kell, hogy a gyerekeid megértsék, hogy új kapcsolatod van és ne legyenek féltékenyek, ne érezzék azt, hogy az új párod elvesz téged tőlük. Minden hozzáállás kérdése. Hinned kell magadban és abban, hogy újra megtalálhatod a boldogságot. Ha ez megvan, a többi jön majd magától.