Szeretnéd, hogy több pénzed lehessen? Hívd segítségül Ariel arkangyalt!

Előző cikkemben írtam, hogy bármikor segítséget kérhetsz az angyalaidtól. A következőkben röviden sorra vesszük, hogy melyik angyal milyen területen, milyen élethelyzetben tud a legnagyobb segítségedre lenni.

Szeretnéd, hogy több pénzed lehessen? Hívd segítségül Ariel arkangyalt!

Az arkangyalok színtiszta szeretetből állnak, ők figyelik, irányítják a többi angyal munkáját. Bárkinek segítenek, aki kéri őket. Nincs nemük, bár mi a feladataik miatt emberinek érezhetjük őket és láthatjuk nőneműnek vagy férfinek. Az arkangyalok név szerint a következők: Ariel, Azrael, Chamuel, Gábriel, Haniel, Jeremiel, Jophiel, Metatron, Mihály, Raguel, Rafael, Raziel, Sandalphon, Uriel és Zadkiel. Mikor fordulj Arielhez?

Ariel a természet nagyhatalmú angyala. Nevének jelentése: Isten oroszlánja, színe a halvány rózsaszín, kristálya a rózsakvarc. Segít gyógyítani a természetet, a vadállatokat. Kérhetetd őt, hogy segítsen neked a jólét megteremtésében. Ha Ariellel szeretnél együttműködni, tisztítsd meg az elméd, maradj csendben, és szívből vágyakozz arra, hogy megismerd őt. Légy nyitott útmutatásának befogadására. Mondd meg neki, mit szeretnél: gyönyörű virágokat, rengeteg gyümölcsöt. Érzékeld, vedd tudomásul jelenlétét, és szeresd őt egész nap. Amennyiben anyagi problémákkal küzdesz, hívd segítségül Arielt. Biztosan segíteni fog megtalálni a gazdagsághoz vezető helyes irányt, erőt és kitartást ad, hogy a sikeres pénzteremtés bekövetkezzen az életedben.