Ruhadarabok, amiket mindenképp szerezz be, ha elmúltál 30

Legkésőbb 30 éves korára már minden nő megérik arra, hogy kialakítsa egyéni stílusát.

Ruhadarabok, amiket mindenképp szerezz be, ha elmúltál 30

Neked is biztos van kedvenc sztárod, akinek figyeled az öltözködését, akinek tetszik a stílusa és Te is igyekszel ahhoz hasonlókat beszerezni az üzletekben. Nagyon sok műsorban halhattad, hogy mindenképp az adottságaidhoz való ruhákat vegyél, de a legfontosabb, hogy érezd magad jól benne, hiszen nincs annál rosszabb látvány, mikor egy nő feszeng a ruhájában. Léteznek úgynevezett alap darabok, melyek az egyéni imázs kialakításához elengedhetetlenül fontosak.
Kosztüm: Ez a kétrészes ruhadarab elengedhetetlen kellék még egy olyan nőnek is, akinek a munkája és az életstílusa nem követeli meg, hogy rendszeresen kosztümöt viseljen. Egy jól szabott, elegáns kosztüm önbizalmat ad az első munkanapon, vagy akár egy fogadáson. Mindegy, hogy szoknya vagy nadrágkosztüm, komoly, érett hatást kelt a látványa.
Valódi bőr táska: Minden magára valamit is adó nőnek van legalább egy bőrtáskája. Legjobb, ha minél több zsebe van, külön a mobiltelefonnak, lakáskulcsnak, ajakvédőnek és minden olyan eszköznek, ami ha kell, azonnal elő tudod venni. A bőrtáska egyfajta komolyságot sugároz.
Bőrdzseki: Ez a ruhadarab az év jelentős részében hordható, ám ha visszarakod a szekrénybe ’pihentetni’ picit, mindenképp használj ápolószereket, hogy sokáig szép maradhasson és ne legyen repedezett. A hidegebb hónapokban alatta egy meleg pulcsival és pár hozzáillő bőrkesztyűvel jól kiegészíthető.