Reggeli szex

Miért jó a reggeli összebújás?

Reggeli szex

Sokan még a mai napig is a szeretkezést esti tevékenységnek tekintik, való igaz, hogy egy jó szexcsata után, kielégülten jobbat fog aludni az ember. De mi a helyzet a reggeli, ébredés utáni együttléttel? Véleményünk szerint nagyon jó tud lenni, frissítőként hat.

Ez lehet egy elpre megbeszélt is, de a legjobbak mégis a spontán jött dolgok, amikor ébredés után elég egy pajkos tekintet valamelyik féltől, hogy újra ágyba bújjunk.

Vagy akár meg is lephetjük vele a párunkat, ha előbb felkelünk, mint ő. Kevés az a nő, vagy férfi, aki ne szertene arra ébredni, hogy a párja épp kényezteti. Itt persze nem konkrét aktusra gondolunk, hanem egy kis kézzel cirógatásra vagy szájjal izgatásra. Utána persze folytatódhat a dolog más irányban is, de nem feltétlenül kell így történnie, egy franciás játék is csodás lehet.

Ha előre tudjuk, hogy a párunknak nehéz napja lesz a munkahelyén, akkor sem muszáj lemondani erről, hiszen mint azt már egy régebbi cikkben említettük, az orgazmus során felszabaduló endorfin kiváló a stressz ellen is, így segíthetünk neki, hogy jobb kedvvel induljon dolgozni.