Randiötletek a téli szezonra!

Rengeteg csodás program vár ránk télen is, hiszen attól, hogy leesik pár centi hó, még nem azt jelenti, hogy be kellene kuckózni a szobába, és rendes maciként várni a tavaszt! Íme pár tipp, hogy ne unalmasan teljenek a hideg napok!

Randiötletek a téli szezonra!

1. Ha nem kifejezetten vágyódtok az ünnepi forgatagba, akkor húzzatók kényelmes cipőt, és egy kellemes sétával ejtsétek útba a város feldíszített részeit. Fotózni ne felejtsetek!

2. Ha már fotózás, csináljátok meg a saját Téli Csodavilág tematikájú fotósorozatotokat! Rengeteget szórakozhattok közben, a végeredmény bekeretezve pedig tökéletes ajándék is lehet a családnak.

3. Lehullott a hó? Annál jobb! Öltözzetek melegen és irány a szabadba kutyával, szánkóval, a hóemberkészítéshez szükséges alkatrészekkel. Legyetek újra gyerekek egy kicsit.

4. Ha nyugisabb programra vágytok, tegyetek egy nagy sétát a hóval borított városban. Ha van rá lehetőségetek egy kirándulást is megtervezhettek a természetben.

5. Egy kijelölt tűzrakóhelyen gyújtsatok tábortüzet, hogy kissé felmelegedjetek. Ne felejtsétek otthon a pillecukrot és a nyársat, nem csak nyáron lehet őket a tűzön megfuttatni, míg puhára nem olvadnak! A tűz biztonságos eloltásáról is gondoskodjatok.

6. Ha eszetek ágában sincs kint fagyoskodni, akkor vegyétek elő a porosodó társasjátékokat, kártyákat, kirakósokat. Akár dupla randit is szervezhettek, hiszen többen még izgalmasabbak ezek a játékok!

7. Hogy a hangulatot feldobjátok, készítsetek finom forralt bort! Az interneten számtalan recept közül válogathattok, de készülhet tojáslikőr, vagy alkoholmentes forró csokoládé is, ami garantáltan átmelegít titeket.

8. Túrjátok fel az emlékeket, keressetek gyerekkori fotókat, naplókat, évkönyveket és mutassátok meg egymásnak! Vajon melyikőtök rajzolt jobban 6 évesen és kinek volt kínosabb frizurája hetedikben?

9. Tartsatok klasszikus filmnézős estet, de adjátok meg rendesen a módját! Pattogassatok kukoricát, készítsetek sajtszószt és válasszatok olyan filmet, amit még egyikőtök se látott. Válasszatok fekete-fehér filmet!

10. Építsetek bunkert! Igen, pont úgy, mint gyerekként, csak most akkorát, hogy felnőttként is elférjetek benne. Takarókra, párnákra és nemi ényfűzérre lesz szükségetek a megfelelő hangulathoz.

11. Főzzetek háromfogásos vacsorát, csak úgy! Nem kell hozzá alkalom, hogy kényeztessétek az ízlelőbimbóitokat, és biztos számtalan olyan recept van, amit ezért vagy azért még nem próbáltatok ki. Változtassátok az étkezőt fine dining étteremmé! Másnap reggel pedig kezdjétek a napot párizsis zsemlével, csak a hecc kedvéért.

12. Készítsetek együtt mézeskalácsházikót! Ennél jobban nem is lehetne az ünnepre hangolódni! Szánjatok időt a részletekre, díszítsétek cukorkákkal és tojáshabbal a sütiházat, aztán próbáljátok nem megenni karácsonyig.