Randi egy elvált férfival?

Milyen dolgokat NE tegyünk?

Randi egy elvált férfival?

Manapság már senki sem lepődik meg, ha ismerkedés során a férfi közli, hogy elvált, szinte olyan természetességgel, mint ahogyan mindenki más kenyeret kér a sarki boltban, de ez így van rendjén ebben a felborult világban. Mégis vannak olyan dolgok, melyeket nem illik felhozni, főleg nem az első randin.

1. Gyerekvállalás kérdése

Általában ha valaki már elvált, akkor vannak gyerekek is, és egyáltalán nem biztos, hogy szeretne másikat. Lehet, hogy a kapcsolat elején azt mondja majd, hogy ha a körülmények úgy hozzák, miért ne, de ez még korántsem egyenlő az igennel. Bár óvatosan azért meg kell tudnunk, hogy mit gondol erről a témáról csak úgy általánosságban, mert ha te viszont szeretnél babát, ő pedig teljesen elzárkózik a téma elől, akkor nem lesz közös jövőtök.

2. Az exfeleség

Természetes dolog, hogy egy elvált férfi mesél a volt feleségéről, de ha ezt indulatosan teszi, és sűrűn felhozza témaként, akkor nagy valószínűséggel még nem lépett túl rajta, hiába is gondolja ennek az ellenkezőjét.

3. Összeköltözés

Persze minél jobban telik felettünk az idő, annál kevesebbet gondolkozunk az összeköltözésen, ugyanis sokan úgy gondoljuk, hogy nincs vesztegetni való időnk. Mindenesetre mérlegelni kell, hiszen ha gyerekek is vannak, számítani kell rá, hogy minimum kéthetente ott töltik ők is a hétvégét, és ez egy elkerülhetetlen "anya" szerepbe fog belekényszeríteni. Utóbbit mindenki döntse el, hogy szeretné-e vagy sem.