Prostituáltak, avagy a valóság

Hogyan működik a társadalomban manapság?

Prostituáltak, avagy a valóság

A középkorosztály számára a prostituált szó hallatán még az útszélén pénzért a testüket áruló lányok ugranak be. Prostinak minősítik ma már a sugar daddy által eltartott aranyásókat is, hiszen ki hinné el, hogy egy 20 éves csinos, fiatal lány szerelmes lett a hirtelen lottóötöst nyerő 60 éves pocakos úriemberbe.

De ez az egyik legősibb szakma is fejlődött, hiszen már nem az útszélén állnak, hanem többnyire a saját lakásukban fogadják a kuncsaftokat és válogatni is tudnak az ebből pénzt kereső hölgyek.

Nem fekszenek le akárkivel, viszont cserébe nagyon hálásan teljesítik azokat a vendégi kívánságokat , melyeket előre megbeszélnek. Ha valaki durva együttlétet akar vagy csak egy romantikus összebújást, akkor azt fog kapni, de ennek persze borsosabb az ára. Ők a középkategóriás lányok.

Vannak olyan csajok is, akik kifejezetten tehetősebb férfiakat kísérgetnek mindenféle rendezvényekre, majd igény szerint ágyba is bújnak az illetővel, ők az escort-lányok. Itt már azért kell egy kis bizalmi dolog is, mert nem biztos, hogy a neten kiválasztott hölgy van annyira intelligens, mint amennyire tartja magát.