Probléma a nagy korkülönbség?

Tényleg nagy hátrány, ha a két fél között van pár év?

Probléma a nagy korkülönbség?

Manapság már nem sokan lepődnek meg, ha egy fiatal nőt látnak együtt egy idősebb férfival, hiszen lassan természetesnek tűnik a párok közötti korkülönbség.

Sajnos a fő problémát a család támadása szokta okozni, ugyanis nem feltétlen szeretik együtt látni a gyermeküket egy annyi idős emberrel, mint ők maguk. A fiatalabb hölgyeket emiatt gyakran megbélyegzik, hogy biztosan csak a pénze miatt van együtt a nála jóval idősebb férfival, és fel sem merül bennük, hogy talán szeretik is egymást.

Köztudott, hogy a hímneműek sokkal később érnek, mint a lányok. Ezért is gyakori, hogy míg egy huszas éveiben járó lány idősebb férfit választ, hiszen a nőnek már vannak elképzelései, tervei. A vele egy korosztályban lévő srácokat nagyvalószínűséggel még leköti a skalpvadászat és a bulizás, nem rendelkeznek még célokkal és vágyakkal.

Viszont fordított esetről is hallottunk már, ugyanis azért vannak kivételek a fiatal srácoknál is: ők pont emiatt választanak maguk mellé egy idősebb, tapasztaltabb nőt. A harminc vagy akár negyven éves korosztály már addigra többnyire túl van egy váláson, fix munkahelye van, de még mindig tele van tervekkel, amiket együtt meg is tudnak valósítani.

Ezért ne ítélkezzünk rögtön első látásra, hiszen azért nem halt még ki teljesen a szerelem a világunkból.