Pornósztárok régen és most

Hogyan kell ezt elképzeljük?

Pornósztárok régen és most

Mostanság rendkívül sokszor előfordul, hogy egy-egy ismert sztárról előkerültek szaftos képek vagy videók, esetleg mindkettő. Ilyenkor hallhatjátok tőlük, hogy "fiatal voltam és kellett a pénz". Nem gondoljuk, hogy ezt csak a pénz miatt vállalták be, bár kétségtelen , hogy nem egy rosszul fizetett szakma.

Legismertebb női pornósztárok közé tartozik Michelle Wild, Maya Gold, Király Kati és még sorolhatnánk. Ők mind magyar lányok és nagyon fiatalon kezdték. A legbevállalósabb közülük Vad Kati ( művésznevén: Michelle Wild) , aki több mint 10 év után hagyta abba a pornót, majd később mint normális családanya éli az életét azóta is, mégis kísérti a mai napig a múlját , amit nem is tagad.

Leghíresebb Kovi által forgatott filmje a Bujaság Kertjében címet kapta, ahol a kisasszony több férfit is kényeztett szájjal és kézzel is, valamint lányokat is elégít ki a nyelvével és különféle méretű vibrátorokkal. Itt tűnik fel először az azóta méltán elhíresedett dildó, ami egyszerre két nőt is képes a csúcsra juttatni.

A vadabb jeleneteknél több férfi is élvezi a punciját, fenekét és a száját egyszerre. Saját bevallása szerint ezeket a videókat nem tudta kiélvezni és eléggé gátlásos lett miattuk a párkapcsolati aktusa.