Pólófestés

Hogyan legyünk eredetiek?

Pólófestés

Azon korszakot éljük, ahol mindenki igyekszik egyedi lenni, főleg a tinik és a lázadó típusú felnőttek. Ez legfőképpen azokra igaz, akik nem szeretnek beleolvadni a tömegbe és még az önmegvalósítás útját járják. A pólófestés kimondottan alkalmas hobbi erre a célra, mivel egyrészt nem kerül milliókba egy egyedi darab, másrészt biztos, hogy nem jön velünk szembe az utcán.

Az első és legfontosabb kellék maga a póló, ami lehetőleg egyszínű legyen, és ne legyen még rajta minta. Ehhez már csak pár darab hobbiboltokban is kapható ruhafestéket kell beszereznünk és durvább sörtéjű ecsetet, valamint magát a mintát kell megrajzolnunk.

Ha utóbbihoz nincs tehetségünk, nyugodtan keressünk rá interneten egy sablonra, amit ki tudunk nyomtatni, vagy kérjük meg egy rajzolni tudó ismerősünket.

Az erősen kotúros rajzot a póló közé helyezzük, majd átrajzoljuk a kívánt felületre. Ezután már csak a festés része következik. Ha befestettük a mintát és megszáradt, menjünk át rajta párszor vasalóval, hogy tartósabb legyen az eredmény!