Petting fontossága a szexben

Miért lényeges része a szexnek a petting?

Petting fontossága a szexben

Eléggé megosztódnak erről a vélemények , viszont köztudott, hogy a nők kifejezetten igénylik a megfelelő minőségű előjátékot és itt tényleg a minőségről beszélünk. Nem az időtartam a fontos hanem, hogy a szebbik nem kellőképpen felizguljon és rá tudjon hangolódni a szexre.

Ebben a férfiak játszanak döntő szerepet: sokféle módszer létezik arra, hogy egy nőt lázba tudjunk hozni, akár egy kettesben töltött délután során apróbb egymáshoz érintések, kimondottan olyan helyeken ahol tudjuk, hogy partnerünk erogén-zónája lakozik.

Estére így már rendesen felcsigázott helyzetbe kerültök mindketten és alig várjátok majd , hogy egy hatalmasat szexeljetek. Ha viszont gyengébb érintésekre vágytok, akkor kicsit jobban oda kell figyelni.

Higyjétek el, egyik nő sem lesz hálátlan és hamarabb belemegy vad dolgokba ha jobban odafigyeltek az ő igényeire, úgyis jelezni fog ,hogy neki mi a jó , vagy hangos nyögdécseléssel vagy finoman rávezetve titeket az érzékenyebb pontokra, például a mellbimbókra még hangos élvezéssel is jelezhet..