Óriási tévhitek a meleg férfiakkal kapcsolatban!

Rengeteg tévhit kering a meleg férfiakkal kapcsolatosan, melyek tévesen élnek a köztudatban. Most ezeket szedtük össze a teljesség igénye nélkül!

Óriási tévhitek a meleg férfiakkal kapcsolatban!

Ugyebár nem titok, hogy főleg itthon szeretik kiközösíteni és megbélyegezni azokat az embereket, akik egy kicsit is mások, mint ők. Sokan undorodva néznek a homoszexuálisokra, mert szinte bűnként tekintenek rá, pedig ugyanolyan emberek, mint bárki más, nem ők döntik el, hogy melyik nemhez szeretnének vonzódni. Mivel nem is nagyon szán rá szinte senki sem időt, hogy megismerje őket, így rengeteg tévhit is kering az életmódjukkal kapcsolatosan. Ebben a cikkünkben megpróbáltuk összeszedni azokat a dolgokat, melyek helytelenül lettek elültetve a fejünkbe!

1. Minden meleg szeret női ruhákban járni

Ez badarság. Persze vannak a transzszexuálisok, de előző cikkünkben már kifejtettük, hogy ők miért hordanak női ruhákat. A homoszexuális férfiak igenis rendes alsónadrágot, férfi nadrágot és pólót hordanak. Felejtsük már el azt a tényt, hogy rózsaszín tüllszoknyában parádéznak.

2. A meleg férfiak értenek a divathoz

Attól, hogy van pár ismert stylist, aki férfi létére megszégyenítően sétáltat fel a kifutón hölgymodelleket a legújabb divat szerint, az még nem azt jelenti, hogy az összes férfi ért hozzá. Persze vannak ugyebár a kiemelten divatőrült pasik, de ez a heteróknál is simán előfordul. Gondolom mindannyiónknak vannak olyan ismerősei, akik több hajlakkot használnak, mint barátnőjeik.

3. Elsőre látszik rajtuk a "másság"

Ebben a formában ez sem igaz. Fogadni mernék, hogy napi szinten nem egy-két olyan férfi mellett mész el az utcán, akiről meg sem gondolnád, hogy a saját neméhez vonzódik. Persze előfordul, hogy rózsaszín pólóban látunk egy meleg pasit, de attól nem fog cincogva beszélni, és plázacica nyelven nyávogni.

4. Minden hetero férfit szabad prédának tekintenek

Na ez az, ami végképp nem fedi a valóságot. Nagy valószínűséggel merem kijelenteni, hogy ezt a magas egóval rendelkező férfiak találták ki. Nekik hozzáfűzném, hogy attól, mert jól néztek ki, és megbámulnak benneteket, az még nem azt jelenti, hogy mindenki rólatok álmodozik. Persze ugyanúgy megnézik ők is a férfiakat, mint a nők, hiszen náluk ez a természetes. 

5. Az összes meleg szexmániás

Gondolom heteroszexuális szexfüggőkről még senki sem hallott.. Annyiban különbözik a dolog, hogy ugyebár köztudott, hogy az erősebbik nem sűrűbben akarja a szexuális együttlétet, így a feltételezés, miszerint szexmániásak ez igaz, de pont csak annyira, mint azok, akik a lányokhoz vonzódnak. Ha a realitás talaján maradunk, azért gondoljunk bele, ha két kanos férfi összekerül, persze, hogy több lesz az intim együttlét, mint egy átlag párnál.

Mindent összevetve saját tapasztalatból mondom, hogy egy-két meleg srác sokkal empatikusabb, és jobb barát, mint jó pár hamis barátnő. Arról nem is beszélve, hogy ha kíváncsiságotok vezérel, és vagytok már olyan barátságban, nyugodtan kérdezzétek őket, biztos vagyok benne, hogy készségesen fognak válaszolni.