Orális kényeztetés

Tényleg csak előjáték?

Orális kényeztetés

Az orális szexet sokan még ma is csak előjátéknak tekintik, amit majd a rendes szex követ. Pedig egymás szájjal történő kényeztetése egy csodálatos dolog, amit már az ókorban is elpszeretettel műveltek, többek közt a görögök és a rómaiak is, de a távol-keleten is ismert dolog volt. A Kámaszútra az egyik, ha nem a legősibb szexuális tartalmú mű is bővelkedik az orális szex adta gyönyörök leírásában.

Az orális erotikának nem muszáj csupán kiegészítő szerepet betöltenie az intim életünkben, behatolás nélkül is okozhat örökre szóló élményt mindkét fél részére. Kényeztethetjük egymást egyszerre, ki ne tudná mit jelent a 69-es szám (nem, nem a heti lottószámok egyikét), vagy alár egymás után is, minden csak megbeszélés kérdése. Sőt, akár az egyoldalú kényeztetés is lehet jó, sok nőnek/férfinak nagyobb örömet okoz az, ha látja, érzi, hallja kielégülni a szerelmét, mint ha vele történne meg a dolog.

Olyan is előfordul, hogy valamelyik fél nem annyira kedveli a dolgot, ilyen esetben a partnernek megértőnek kell lennie és nem erőltetnie, ha pedig nem akar semmi áron letenni a dologról, talán mindkét félnek jobb az, ha szakítanak és másnál keresik a boldogságot.

A szex csak akkor igazán csodás, ha önzetlenül, szabad akaratból történik és ha tényleg élvezzük is azt, amit csinálunk.