Okok, amiért még mindig szinglik vagyunk

Vajon ezek a pontok már eszünkbe jutottak?

Okok, amiért még mindig szinglik vagyunk

Hiába is fogadja meg valaki, hogy sosem állapodik meg, egy idő után eljön mindenki életében az a pont, amikor rájön, hogy nem szeretne többet egyedül lenni. Ilyenkor többnyire jön a gőzerővel próbálkozás a megfelelő társ felkutatására, akár személyesen, akár társkeresőn. Ha valamiért mégsem jön össze, akkor érdemes elgondolkozni a következő pontokon, hiszen az is lehet, hogy valahol bennünk van a hiba.

1. Kezdeményezés hiánya

Ha mindig csak arra várunk, hogy majd a másik fél fog kezdeményezni, akkor kisebb valószínűséggel fog összejönni a dolog. Hiába adunk kisebb utalásokat, sokszor a férfiak még akkor sem veszik észre. Ha tényleg érdekel bennünket a kiszemelt, akkor merjünk bátran nyitni felé!

2. Rejtegetett érzelmek

Gondolom az is előfordult már, hogy szánt szándékkal nem mutattátok ki az érzelmeiteket. Ha órákon keresztül nem írunk vissza a közösségi platformon, vagy nem likeoljuk egyetlen fotóját sem, talán még a randin kicsit távolságtartóak is voltunk, abból azt fogja leszűrni a delikvens, hogy bennünket nem érdekel igazán.

3. Túl gyorsan szakítassz?

Előfordult már, hogy elkezdtél randizgatni valakivel, majd hirtelen megszakítottad vele a kapcsolatot, mert más lányok képeit is likekolgatta, vagy másokkal is beszélgetett? Feltételezhetően úgy gondoltad, hogy nincs benne komolyabban az ismerkedésben, és közben másfelé is nézelődik, ezért esélytelen a vele való komoly kapcsolat. Pedig az is elképzelhető, hogy szimplán csak barátkozós típus, aki aktív a közösségi oldalakon, és minden hátsó szándék nélkül ismerkedik. Mielőtt a konkrét okra rákérdeznél, próbáld meg megismerni, és csak utána vonj le következtetést.