Nős férfival kezdeni? Ugyan..

Ébresztő királylány, a hercegnek már családja van...

Nős férfival kezdeni? Ugyan..

Nem, nem fog elválni. Ezt nagyon sokszor mantrázzuk magunkban, mert így lesz. Nagyon kevés olyan esetről hallani, hogy egy harmadik fél/szerető miatt bárki is otthagyta volna a családját.

Bármennyire is csillognak azok a szemek miközben téged néznek, bárhogyan is bújik oda hozzád a lopott órákban amikről senki sem tud, nem fogja otthagyni egy férfi sem a feleségét és a gyermekét csak azért, hogy veled újrakezdjen mindent.

Hiszen ott a felesége, minden este meleg vacsorával várja, neveli a közös gyermeküket a közös otthonukba, neked pedig csak ennyi marad: pár lopott óra, néha egy-egy telefonbeszélgetés vagy sms.

Nem szabad illúziókba kergetni magunkat, ez nem fog változni. Hiszen mióta is tart már? Fél éve? Egy éve? Nem gondolod, hogy már változtatott volna, ha akar? De nem akar és nem is fog, mert gyenge. Igaz a mondás: az erős férfiaknak családjuk van, a gyengéknek szeretőjük. Elgondolkodtató nem? Főleg, ha mi vagyunk a harmadik fél.

Nekünk fog a legjobban fájni, hiszen Ő nem marad egyedül. Az Ő vacsorája ugyanúgy ott fog gőzölögni, a ruhája ott lesz kimosva a szárítón, mi pedig úgy fogunk kilépni az egészből, mint akit megrágott egy falka kutya és évek lesznek, mire begyógyulnak a sebek. Már ha valamikor begyógyulnak...