Nők és férfiak a háztartásban?

A nőknek tényleg csak a konyhában van a helye?

Nők és férfiak a háztartásban?

Már ezer éve mást sem hallunk a szüleinktől, mint hogy egy nőnek a konyhában van a helye, holott azóta már azért igencsak fejlődött a világ. Ma már egy nő nemcsak a háztartást vezeti és a gyermekeket neveli, hanem mellette jó esetben van egy főállása, ne'adjisten még mellékállása is, hiszen a házat fent kell tartani, a gyermekeknek enni kell adni, és egyik sem egy olcsó mulatság. 

Ezért mindkét fél hazaesik a munkahelyéről fáradtan, és sok esetben még mindig elvárják a férfiak, hogy a nők végezzék el az összes házimunkát, holott bizonyított tény, hogy egy férfiú sem hallt még bele a mosogatásba vagy a főzésbe, ezért hajrá uraim, nyugodtan tessék megfogni azt a mosogatószivacsot, amíg a kedvesetek vesz egy forró fürdőt vagy elolvas egy könnyű kis novellát.

Azért a nőknek is figyelembe kell venni, ha a párjuk fáradt, tehát ne éljünk vissza női mivoltunkkal, döntsünk mindig közösen az elvégzendő dolgokról.

Mindkét félnek fontos, hogy ki tudja pihenni magát, hiszen fáradtan ingerültebbek és kimerültebbek az emberek, ami sajnos a családi béke rovására mehet.