Nézz filmet kertmoziban a szabad ég alatt!

Akár egyedül, akár a barátaiddal is remek nyáresti program lehet a filmnézés egy hangulatos kertmoziban. Vidéken is számos helyen várnak kertmozik és Budapesten is egyre több lehetőségünk van arra, hogy a szabad ég alatt szórakozzunk egy-egy filmen.

Nézz filmet kertmoziban a szabad ég alatt!

A járványügyi helyzet idején alig vártuk, hogy megnyissanak a mozik. A szabadtéri mozikban rejlő lehetőségeket szerencsére több szolgáltató felismerte, ennek köszönhetően igazán hangulatos helyszínekkel örvendeztetik meg vendégeiket.
Lássuk, hol nézhetjük kedvenc filmjeinket a csillagos ég alatt a fővárosban.
Budapest Garden
1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.
A Budapest Gardenben homokon, kempingszékben tudtok filmeket nézni este 20.30-tól, belépődíj nincs, előzetesen nem lehet helyet foglalni. A Kertmoziban a legsikeresebb és legkedveltebb filmeket vetítik. A filmeket a csillagos ég alatt élvezhetjük. Érkezzetek időben, ha jó helyet szeretnétek foglalni.
Békási Kertmozi
Budapest, III., Csobánka tér 5.
Minden szerdán új filmmel jelentkezik a Békási kertmozi programsorozat az Óbudai Kulturális Központban. Szabadtéri, biztonságos, szociális környezetben vetítenek le szórakoztató filmeket szerdánként 20.30-tól, a belépőjegy 500 Ft.
Benczúr Kertmozi és Sörterasz
1068 Budapest, Benczúr utca 27.
A Városliget szomszédságában, a palotanegyed különleges környezetében vár minket a szabadtéri mozi üdítő könnyedségű, az 1930-as, 40-es és 50-es évek ikonikus magyar filmjeivel. Hangulatos nyári estéken klasszikusokat nézhetünk. A Postamúzeum és a Bélyegmúzeum belépőjegyeivel ingyenesen látogathatóak a Kertmozi vetítései.
Kultik Terasz
1081 Budapest, Corvin Pláza tetőkert
A Corvin Plaza tetőteraszán, a szabad ég alatt, az 54 férőhelyes kutyabarát moziban nyugágyakról, babzsák fotelekből, illetve rendezői székekből nézhetjük a filmeket. Az ülőhelyek egymástól a lehető legtávolabb kerültek elhelyezésre, a tágas elrendezéssel a vírusveszélyt szeretnék minimálisra csökkenteni a szervezők. Az örök kedvencek mellett premierfilmeket is vetítenek, válogathatunk családi, romantikus, vígjáték és Oscar-díjas filmekből is.
BRC Mammuttető
Budapest, 1024 Lövőház utca 2-6., Mammut Bevásárlóközpont 2.
A város fölött, a csillagos ég alatt, a Mammut 2 tíz éve nem használt tetőteraszán – nevezzük eztán csak Mammuttetőnek – új helyszínt építettek a filmek szerelmeseinek. Minden héten vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán várják a filmbarátokat.
LIMO - Kertmozi az Erzsébetligetben
1165 Budapest Hunyadvár u. 43/C
Ingyenes kertmozi várja a szórakozni vágyókat az Erzsébetligeti Színház előtti téren.