Negatív hatások a szerelemben

Hogyan tud az ezotéria negatívummal elárasztani egy kapcsolatot?

Negatív hatások a szerelemben

Nincs olyan ember, akinek nem jön el az az időszak az életében, hogy ne kacsintgasson az ezotéria világába. Leginkább az életmódváltások során vagyunk hajlamosak jobban nyitottabbak lenni, hiszen általában ilyenkor szeretnénk jobban megismerni saját magunkat.

Veszélyessé több okból kifolyólag válhat, hiszen amikor elkezd valaki ezzel a témával foglalkozni és észrevesz bizonyos összefüggéseket, akkor akaratlanul is másként látja a világot. Előfordul, hogy amit korábban ijesztőnek vagy viccesnek találtál, az most szerves részét képezi a mindennapoknak.

Egy párkapcsolatot egyébként is nehéz megtartani, hiszen napról napra változunk, bölcsebbek és érettebbek leszünk. Ha emellé még az új életszemléletünk is belesegít, akkor aztán borulhat minden. Különösen igaz ez a már régóta jól működő kapcsolatokra, hiszen az ezotéria felgyorsítja bennünk a változást, és ezáltal nem együtt változtok a szerelmeddel, ami rengeteg konfliktus felé terelget.

Ha a pár másik fele egyáltalán nem hisz benne, akkor sok probléma lehet, hiszen ha a másik nem látja ugyanazokat az összefüggéseket, akkor nem lesz maradandó holtodiglan.