Mutasd, mit nassolsz és megmondjuk, ki vagy! 1. rész

Szereted a személyiségteszteket? A következő teszt nassolási szokásaidból következtet a személyiségjegyeidre.

Mutasd, mit nassolsz és megmondjuk, ki vagy! 1. rész

Cukorka
Álmaid és vágyaid valóság közeliek, de szerény ember vagy, aki inkább kis dolgokban gondolkozik és tervez, pedig többre lennél képes. Félsz a kudarctól, a visszautasítástól, a csalódástól. Szeretnéd a keserű gondolatokat megédesíteni.
Bonbon
Szereted megragadni a pillanatot, az élet szépségét, apró örömeit. Vidám és életrevaló vagy, aki tud élni a pillanat adta lehetőségekkel, és jól alkalmazkodik, a helyzetkehez. Könnyed és laza vagy, és néha kissé komolytalan és felelőtlen. Az élet élvezete mellett tűzz ki értelmes célokat is, erősítsd magadban a tudatos tervezést, az előrelátást és a kötelességteljesítést.
Egy tábla csoki
Ha a nasizás nálad egy nagy tábla csokinál kezdődik, akkor nagyon érzékeny ember vagy, aki több szeretetre, babusgatásra, simogatásra vágyik. Kevés, de annál mélyebb és hosszabb barátságot kötsz. Egy meghitt, tartalmas beszélgetést többre értékelsz, mint egy lármás bulit. Kevésbé vagy versengő típus és kerülöd a konfliktust. Általában mindenkihez jóhiszeműen állsz hozzá, emiatt csalódások érhetnek. Ha megbántanak, magadba fordulsz és visszabújsz a csigaházadba.
Egy szelet krémes, vagy habos sütemény
Kedves, simulékony és szeretetreméltó személyiség vagy. Mindenben a szépet és a jót keresed. Minden vágyad, hogy problémamentes életet élj, igyekszel elsimítani, megelőzni a konfliktusokat, olykor túl engedékeny vagy. Hajlamos vagy a bizonytalanságra és sokat aggódsz a jövő miatt, ezért szívesen támaszkodsz másokra. Nehezen összpontosítasz huzamos időn keresztül, de képzelőerőd annál jobb.
Torta
A torta az édességek királynője, és sok emberrel megosztható. Társaságkedvelő ember vagy, szereted, ha sokan vesznek körül, egyrészt mert így megmutathatod különleges személyiségedet, másrészt mert szükséged van a pozitív visszajelzésekre, a dicséretre. Sokat adsz a jó modorra és a jó megjelenésre, emiatt hamar népszerűvé válsz. A kritikát viszont rosszul viseled. Szereted az ünnepeket, és a hangulatot is meg tudod teremteni hozzá.