Mit utálnak a nők az ágyban?

Korábban írtunk már arról, hogy mit szeretnek a férfiak és a nők az ágyban. Nézzük most meg, hogy mi az, amit a nők NEM szeretnek az ágyban?

Mit utálnak a nők az ágyban?

Egy jó szerető tudtára adja társának a következő lépést, anélkül, hogy beszélnie kellene. Néha az is elég, ha a tekintetünkkel tesszük félreérthetetlenné azt, amit szeretnénk. Sokszor egy kihívó érintés is elég hozzá. Utáljuk a gépies, monoton szexet is. Szenvedély nélkül a szex unalmas. A férfi legyen érzékeny és tényleg szeretkezzen.

Bár az elsöprő szenvedélyt nem mindig lehet produkálni. Ilyenkor érdemes kipróbálni a szexet máshol is, nem csak az ágyban. A lehetőségek végtelenek, csak kreatívnak kell lenni. A nyögések idegesítőek lehetnek, függetlenül attól, hogy túl hangos, vagy túl halk. A férfi fejezze ki érzéseit, érdekes és új jelzőkkel kedveskedjenek a párjuknak. Ha már hosszan tartó kapcsolatban élünk, akkor nem szabad félni a kisérletezéstől sem. A szexuális élet egy idő után ellaposodhat, ilyenkor megéri új dolgokat bevezetni, különböző pozíciókat, akár szerepjátékokat. Ezzel új színt viszünk bele a szexuális életünkbe és a szenvedély is újra lángra lobbanhat.

Mi nők nem casanovára várunk, csak arra, hogy a párunk is fektessen bele egy kis energiát a kapcsolatunkba. Az unalmasságot az izgalommal és a váratlan dolgokkal tudjuk elűzni a kapcsolatunkból. Ezért, ha párunk időnként meglep minket, határtalanul boldogok tudunk lenni. És akkor biztosan nem fogjuk illeti az unalmas, vagy rossz szerető jelzővel a választottunkat.