Mit szúrnak ki a férfiak azonnal a nők viselkedésén?

Ezeket az apró dolgokat is észreveszik, akár hisszük, akár nem!

Mit szúrnak ki a férfiak azonnal a nők viselkedésén?

Bár sokszor úgy tűnhet, hogy abszolút nem figyelnek ránk, ez nem így van. Hajlamosak még a legapróbbnak tűnő dolgokat is észrevenni attól függetlenül, hogy nem említik meg azonnal. Most hoztunk pár példát, hogy melyek azok, amiket ha nem is jegyeznek meg, de feltűnik nekik!

1. Amikor azt mondjuk, hogy semmi bajunk. Sokszor azért nem firtatják a valódi okokat, mert nem akarnak feleslegesen vitát generálni, de aki igazán szereti a párját, az észreveszi, ha valami nem stimmel. Pont ugyanúgy, mint ahogyan mi is meglátjuk, ha az imádottnak rossz kedve van. Ilyenkor a legjobb megoldás csak összebújni, és ha elszeretné mondani a másik a probléma forrását, akkor meghallgatni.

2. A cuki pillantás. Léteznek azok a tipikus női nézések, amikor a hölgy úgy néz a férfire, mintha minimum tényleg a szőke herceg lenne a fehér lovon. Az erősebb nem ezeket a pillantásokat is észreveszi, csak büszkeségből úgy tesz, hogy a hercegnője ezt ne vegye észre.

3. A szexi fehérneműk. Hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy mivel nem kapjuk meg az elég figyelmet, ezért biztosan nem is tűnik fel a párunknak, ha beújítottunk egy merészebb melltartót vagy alsóneműt, pedig ezt rögtön kiszúrják. Ha nincs is tisztában az összes ruhadarabunkkal, de higyjük el, hogy a fehérneműinket bármikor fel tudnák sorolni! Arról nem is beszélve,hogy biztosan nem marad szó és tettek nélkül.