Mit szeretnének hallani a pasik az első randin?

Benned ezek megvannak?

Mit szeretnének hallani a pasik az első randin?

Az első és legfontosabb manapság a sport témakör. Főleg, ha a kiszemelten látszik, hogy elég sokat dolgozik az alakján, és hogy minél nagyobb legyen a bicepsze. Garantáltan simogatjuk vele az egójukat, ha megjegyezzük. Ha mackós alkatú a srác, akkor viszont erősen kerüljük a témát.

A második dolog az étkezés. Ha mondjuk tudod magadról, hogy nem egy vega típusú nő vagy és éppen nem fogyókúrával bünteted magad, akkor nyugodtan rendeld meg azt a duplahúsos sajtburgert, nem lesz ciki, sőt. Sokan jelent a pasinak, ha nem próbálod magad megjátszani a mindenmentes salátáddal.

Harmadik kérdésként ne felejtsük el, hogy a férfiak fejében kivétel nélkül az motoszkál, hogy a vacsinak lesz-e vajon folytatása valamelyikőtök lakásán. Ezért ha szándékodban áll már az első randin ágybabújni az illetővel, vagy éppen ellenkezőleg tartod a harmadik randiig semmi szabályt, azt mindenképp add a tudtára.

Negyedikként, de nem utolsósorban jöhetnek a hobbik. Elő a futásmániáddal, a filmkritikai véleményeddel, majd ha ezen az úton elindultatok, legalább legközelebb nem kell annyit agyalni a randihelyszínen. 

És végül a ki fizet a vacsi végén téma. Mostanában az az etikett, hogy mindenki fizeti a saját részét. Természetesen ha egy úriemberrel van dolgunk és készségesen felvállalja a számla rendezését, akkor ne utasítsuk vissza.