Mit ne csináljunk a párunk előtt?

Íme pár dolog, ami akár kapcsolatgyilkos is lehet!

Mit ne csináljunk a párunk előtt?

Köztudott, hogy az első pár hónapokban egy kapcsolatban rengeteg dolog marad tabu, hiszen szeretnénk, ha a férfiak azt hinnék, hogy mi mindig tökéletes frizurával és sminkkel ébredünk reggel. Ők is tudják, hogy ez nem így van, de attól függetlenül hisznek benne. Mégis van pár olyan cselekvés, amit lehetőleg ne a párunk előtt végezzünk el, mert az eléggé illúziórombolóan hat a kapcsolatra.

1. Pattanások

A mitesszerek és azok a fránya pattanások pont olyan dolgok, melyek két emberre tartoznak maximum: ránk és a kozmetikusunkra. Ezért ezt a tevékenységet ha otthon űzzük, akkor szigorúan tegyük azt a fürdőszoba négy falai között.

2. Szemöldökszedés

A férfiak sok mindent nem értenek, köztük azt sem, hogy miért nem vagyunk megelégedve azzal, amit a természet adott nekünk. Ilyen példa a szemöldökszedés is, hiszen rengeteg férfi szó szerint visszataszítónak tartja, ha egy nőnek erőltetetten tetoválva van a szemöldöke. Azt pedig, hogy miért kínozzuk magunkat egy csipesszel, már nagyon magas nekik. Tehát ne előttük tegyük, így legalább megóvjuk őket egy felesleges traumától.

3. Lábköröm-vágás

Ez is egy tipikus olyan tevékenység, amit nem lehet szexin végezni, tehát ne tegyük! Persze a körömfestés más tészta, azt kifejezetten szeretik bámulni a férfiak.