Mit ne adjunk fel egy kapcsolatban?

Ezeken a dolgokon ne változtassunk a párunk kedvéért!

Mit ne adjunk fel egy kapcsolatban?

Egy boldog és hosszantartó kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum kötés, hiszen ennélkül nem lehet sokáig fenntartani a harmóniát. Mégis vannak olyan dolgok, amiken nem szabad változtatni a párunk kedvéért, hiszen akkor saját magunkból veszünk el dolgokat, holott azok is az életünk részei.

Rögtön az elején már meg is említhetjük az öltözködést, hiszen ha van olyan ruhadarabunk, melyet a párunk nem szeret, nem kell rögtön kidobni, hiszen biztosan neked is vannak olyan pólói, melyek nem tetszenek, mégsem hajítod ki őket. Fontos, hogy olyan ruhadarabokat viseljünk, ami számunkra kényelmes.

A második felmerülő "uralkodó férfi" problémája a külsőnk lehet: ha szőkék vagyunk, akkor miért nem barnák, ha rövid a hajunk, akkor miért nem hosszú. Ezen sem kell változtatnod, hiszen amikor megismerkedtetek, akkor is a számodra bevállt frizurád volt, és ha akkor megfelelt neki, akkor ezen ne most akarjon változtatni.

A barátok és a család is ebbe a témakörbe tartozik. Nem szereti a közös családi ebédeket, vagy folyamatosan negatív kritikákkal illeti a barátaidat? Akkor érdemes elgondolkozni, hogy hosszú távon megéri-e, hogy elhidegülsz tőlük az ő kedvéért.