Mit árulnak el a férfiak tetoválásai?

Ti leszűrtétek ezeket a dolgokat?

Mit árulnak el a férfiak tetoválásai?

Manapság már nem túlzás kijelenti, hogy minden harmadik férfinek vannak tetoválásai, amit leginkább a húszas és harmincas éveikben csináltattak. Régebben csak a matrózok és a bűnözők jelképe volt, most viszont már az is teljesen természetes, ha egy vállalat igazgatója ki van varrva.

Párkapcsolat terén a tetoválások jó pontnak számíthatnak, hiszen rengeteg pozitív tulajdonságokkal ruházzák fel a viselőjét. Egy kivarrt fiú ugyanis biztosan jól viseli a fájdalmat, ugyanis köztudott, hogy egy tetoválás fáj. Legfőképpen ha az adott minta olyan testrészeken helyezkedik el, mint a gerincoszlop, a boka vagy a felkar.

Arról nem is beszélve, hogy aki a bőrén mer maradandó motívumokat viselni, az biztosan nem fél megmutatni az igazi énét és felvállalja a személyiségét. Ráadásul igazi egyéniségek a tetovált emberek, mert minden tetkó más és más történeket övez körül.

Magabiztosság. Aki látható helyen viseli a tetoválását, azt szinte biztos, hogy napi szinten megbámulják az emberek. Ebből következik az, hogy nem érdekli mások véleménye, ő bátran felmeri vállalni saját magát.