Milyen szexepilek vannak?

Szinte mindenkinek vannak olyan pontjai, melyek egy másik embert igazán beindítanak.. De melyek lehetnek ezek?

Milyen szexepilek vannak?

A szexepil nem más, mint a szexuális vonzerő. Megjelenésben, mozgásban, viselkedésben megnyilvánuló olyan sajátosság, melyet az ellenkező neműek nagyon vonzónak találnak. A szeplő az egyik legvonzóbb szexepil, ezért nem érdemes rejtegetnünk. Vannak, akik direkt festenek maguknak szeplőket, hogy mások vonzóbbnak találják őket.

De elég ismert szexepil az arcon található kis gödröcske, melyet akkor lehet igazán látni, ha az illető elmosolyogja magát. De nézzünk egy kicsit szét a sztárok között ebben a témában. Ott van például Vanessa Paradis, akit szexis foghíjával tartanak nagyon vonzónak. Kate Hudsonnak a bal füle görbe és elálló, neki ez a szexepilje. De milyen szexepilek létezhetnek még, amitől csak sokkal aranyosabbnak látják egymást a nemek? Joaquin Phonix is születése óta hordozza magán a szája felett lévő kívánatos sebhelyet, ami az egyébként is minden nő álmát megtestesítő szomorú tekintetű, de rossz életű férfit igazán ellenállhatatlanná teszi. Ben Afflecknek kis gödröcske van az állán, és ez egy olyan genetikai szexepil, ami öröklődik tovább függetlenül attól, hogy a másik fél rendelkezik-e saját gödröcskével.

A férfiideál arcán lévő anyajegy pedig igazán rabul ejtő. De térjünk vissza a hétköznapi emberekre. Nem is gondolnánk, de sokan elég érdekes dolgokat tartanak szexepilnek egy testesebb, duci nőben is. Hogy mik ezek? Példának okáért a testesség, a nagyobb méretek. A jó nagy fenék, vastag comb melynek a belső része puha és párnás.

Széles csípő, amit isteni megfogni, dekoltázs, nem baj ha kicsi, ha nagy, ha lóg, teljesen mindegy a ducik kedvelőinek. Zsír mindenhol, önmagában is szexi. A puszta látványa az. Nagy has, ami jó hurkás, úszógumis, hájas. Sok szexi hasi zsír, ami lóghat, remeghet, hullámzik és fogható. Van, akit éppen ezek a hibák vonzanak. Ebből is láthatjuk, hogy mennyire mások az emberek által vonzó szexepilnek tartott tulajdonságok.