Milyen programok várnak ránk januárban?

Rendezvények a fővárosban

Milyen programok várnak ránk januárban?

Budapesten minden évben megrendezésre kerül a Kolbász és Sajtfesztivál. Ezt a színvonalas, kulináris élvezetekkel teli rendezvényt a Millenáris Parkban szokták megtartani, így lesz ez idén Január 25-26-án is.

Maga az esemény díjmentes, így nem kell aggódni a karácsonyi túlköltekezés miatt, hiszen így is szuper élményekkel gazdagodhatunk.

Ebben a két napban lehetőség van a kézműves termékeket megkóstolni és megvásárolni is. Az ételek és italok mellett kultúrális programokkal is várnak bennünket. Rengeteg előadó áll rendelkezésünkre, valamint a házigazda is meglepetések sokaságával készül.

A két nap alatt kiskorúaknak szánt arcfestések, kézműves foglalkozások, valamint ugrálóvárak is rendelkezésre állnak a kimozdulni vágyó családoknak.

A program ideje alatt hagulatos kirakodóvásárok is lesznek, ahol szuveníreket  és egyéb apró tárgyakat vásárolhatunk a szép emlékek megőrzésére. Plusz pont a szervezőknek, hogy ezen időszak alatt a rendezvényen résztvevők számára ingyenes parkolást biztosítanak.

Jó szórakozást kívánunk!