Milyen meglepő dolgokra vágynak a nők?

Sokszor fejtegettük már ezt a témát, de pontosan mire is vágynak a nők? Mi esik jól igazán az ágyban?

Milyen meglepő dolgokra vágynak a nők?

Minden párkapcsolat szerves része a szex. A partnerek többnyire azért igyekeznek odafigyelni arra, hogy nemcsak nekik, hanem a másiknak is jó legyen. Sok kapcsolatban egyre kevésbé okoz gondot, hogy megbeszéljék őszintén a dolgokat, viszont még mindig akadnak olyanok is, akik nem szívesen beszélnek a rejtett vágyaikról, nekik szól most ez a cikkünk, hiszen az alábbi dolgokat érdemes óvatosan felvetni és kipróbálni! Higyjétek el, hogy a nők sem fogják ezt hálátlanul hagyni!

1. Lelassulás

A hétköznapok során a folyamatos kapkodás és a határidős munkák miatt kell egy hely, ahol lelassulhattok, és kényelmesen el tudtok lazulni. Erre tökéletesen megfelelő, ha az együttlét alatt lejjebb veszitek a tempót. Ezalatt nem csak az előjáték fontosságára gondolunk, hanem az aktus közbeni lassabb mozdulatokra. Nőként jobban oda tudunk így figyelni a testünkre, hogy mi az, amik jól esik, a férfiaknál pedig szuperül lehet kontrollálni az erekciót.

2. Csúnya szavak

Azért az köztudott, hogy a perverz szavakra nem csak a férfiak zsongnak be, hanem a nők is. Kimondottan izgató tud lenni, amikor a férfi finoman trágár szavakat használ mindenféle köntörfalazás nélkül. Azt azért a pasiknak sem szabad elfelejteni, hogy az alaptisztelet mindig maradjon meg, semmiképpen sem lehetnek ezek a szavak sértőek vagy bántóak.

3. Kemény menetek

Nem a legdurvább hardcore pornóra kell gondolni, hiszen erre azért vajmi kevés nő vágyik. Pont ezért nem is annyira könnyű a férfiak dolga, ha a szexuális életükben akarnak durvábbak lenni. Fontos, hogy először is óvatosan hozzuk be az ágyba a határozottságot, majd amíg a partner pozitív visszajelzéseket ad, addig nyugodtan lehet folytatni és mindig egy kicsit új durvulásokat bevezetni. Ilyenek lehetnek a fenekelések, vagy a határozott hajhúzások.

4. Ujjazás

Kedves férfiak! Bátran használjátok a kezeket, főleg az orális szexnél, hiszen nem csak a nyelvetekkel tudtok orgazmust előidézni. Arról nem is beszélve, hogy ha az ujjaitokat is előveszitek, akkor még nagyobb gyönyört tudtok előhozni a nőkből. Ezt a fajta kényeztetést kifejezetten szeretik a hölgyek, ugyanis sokkal hamarabb meg lehet így találni azt a bizonyos G pontot. Úgyhogy hajrá!

5. Egymás közelsége

Maga a szeretkezés nem csak arra való, hogy kielégüljünk, hanem azért is jó, mert ezekben a pillanatokban vagyunk egymáshoz a legközelebb. Az intimitásnak ezen fajtájánál nagyon fontos, hogy keressük a személyes kontaktust, nézzünk egymás szemébe, beszéljünk egymáshoz. Ezzel sokkal közelebb tudunk kerülni a másikhoz. Figyeljétek meg, hogy mennyivel érzelmesebb és izgalmasabb lesz az együttlét így!