Milyen kínos szexbakik történhetnek?

Nektek is biztosan vannak olyan történeteitek, melyekről nem szívesen beszéltek. Most összeszedtük a leggyakoribb szex-baleseteket!

Milyen kínos szexbakik történhetnek?

1. Kínos, ám természetes malőrök

A Bloomington Egyetem a közelmúltban készített egy szexuális szokásokról és balesetekről szóló felmérést. Az eredményeket taglaló tanulmány szerint az emberek 99%-a azt vallotta, hogy az erotikus együttlét alatt átélt kisebb-nagyobb hálószoba balesetet vagy kínos pillanatot. A szexpozíciók cserélgetése például nagyszerű módja a szikra életben tartásának, de fizikai sérülés is lehet belőle. Meglepően magas arányban (45%-ban) számoltak be például arról, hogy kizuhantak az ágyból, de sokkakkal előfordul az is, hogy véletlenül megütik a partnerüket.

2. Idegen tárgyak a hüvelyben

Még mielőtt a perverz fantáziánkra hagyatkoznánk, gondolkodjunk el azon a meghökkentő tényen, hogy felmérések szerint a leggyakrabban gondot okozó tárgy a vaginában a bent felejtett tampon és a gumióvszer. Szexuálpszichológusok szerint ilyenkor javasolt az aktus után várni 10-15 percet, hogy a hüvely visszaálljon az eredeti nyugalmi állapotába. Ha a tárgy nem eltávolítható saját (természetesen lefertőtlenített) két ujjal, akkor pánik nélkül szakorvoshoz kell menni, ahol gond nélkül orvosolják a problémát.

3. Törött pénisz szindróma

Nyilvánvaló, hogy a pénisz nem tud eltörni, mivel csont nélküli testrész, de a fájdalmas jelenség bizony létezik. Nagyon intenzív aktus közben a férfi nemi szerve olyan durván meghajolhat, hogy a benne található kollagénes barlangos test összeroppan, és ennek enyhe reccsenő hangja is lehet szeretkezés közben. A pénisz ilyen jellegű zúzódása és duzzanata azonnali szakorvosi kezelést igényel, és súlyos esetben műtéti beavatkozást is, hogy megszüntessék a roncsolt szerv lágyrészében keletkező esetleges vérrögöket.

4. Irritáció és allergia

Persze nagyon szexi az, amikor tejszínhabbal, eperrel, csokoládéval vagy kókuszolajjal színesítjük meg a szexuális életünket, de tudomásul kell venni, hogy a legtöbb élelmiszer allergén jellegű, ha a nemi szervek lágy felszíni szöveteihez ér.

5. Óvszer allergia

Nem csak az élelmiszerek okozhatnak allergiás reakciót, hanem az óvszer használata is. Egyre több nő érzékeny a kondomban található latexre, ami olyan tüneteket okoz, mint a viszkető és égő bőr, csalánkiütés, duzzanat, illetve bőrszárazság. Ilyenkor érdemes kipróbálni a poliuretán óvszereket, amelyek kissé drágábbak lehetnek, de legalább csökken az esélye az allergiás reakciónak, mivel ezek ultravékony porózus műanyagból készülnek.