Milyen hatása van a klitorisz zselének?

Azt mondják, hogy a legkisebb dolgoknak van a legnagyobb hatása. Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne egy gombot megnyomni, és voila! a csiklód egyszercsak „bekapcsol”?

Milyen hatása van a klitorisz zselének?

A klitorisz zselének csak egy borsó méretű cseppjével olyan szexuális élményt tapasztalhatsz meg akár a partnereddel, akár maszturbáció során, amiről korábban nem gondoltad, hogy lehetséges. Mi az a klitorisz zselé? Nevezik erogén zselének vagy izgalmi zselének, illetve gélnek is. Az erogén zselék olyan stimuláló kenőanyagok, amelyek serkentik a vér áramlását azon a területen, amelyre felviszik. Alapvetően ez történik a testen belül, amikor izgalmi állapotba kerülünk - a véráramlás fokozódik a test „erogén zónáiban”, például a csiklóban vagy a mellbimbókon.
Milyen érzés a használata?
Fokozza a vérellátást az alkalmazott területeken, meleg, bizsergő érzéseket hozva körülbelül 20 percig.
Tehát hogyan használd?
Helyezz egy kis zselét az ujjadra, majd vidd fel a csiklódra, a mellbimbóidra vagy egy másik kívánt területre, finoman körbe dörzsölve. Adj neki néhány percet, hogy elkezdje varázslatát!
A hibrid kenőanyag, amely mind a víz, mind a szilikon kenőanyag tulajdonságait tartalmazza, viszkozus és szuper sima érzetet kölcsönöz a gélnek az alkalmazás során. Tapasztald meg az intenzív zümmögő és bizsergő érzéseket, amelyek a legmeghittebb pillanataid alatt izgatnak!
A New England-i Kutatóintézet tanulmányában 500, 18-59 év közötti nő bevonásával vizsgálták az erogén zseléket. Általános egyetértésük szerint „a gél fokozta az izgalom és az orgazmus intenzitását, a gyönyört és a kielégülést a szexuális tevékenység során.”
Az erotikus webshopok kínálatában többféle erogén zselét találunk, intenzitását tekintve többféle erősségű közül választhatunk. Ha most ismerkedsz a klitorisz zselével, ajánlatos az enyhébb vagy a közepes intenzitásút választani és kitapasztalni, hogy melyik okozza a legnagyobb élvezeted számodra. Izgalmas játék lehet, ha párodat kéred meg, hogy kenje be intim testrészeidet ezzel a géllel. Garantált, hogy mindketten élvezni fogjátok a hatását. Te az érzést, ő pedig az élvezeted látványát…