Milyen dolgokért sírnak a férfiak legtöbbször?

Hús-vér férfiak által létrehozott statisztika...

Milyen dolgokért sírnak a férfiak legtöbbször?

A férfiak többnyire magukban tartják érzéseiket, ami nem csoda, hiszen egész gyerekkorukban azt hallgatják, hogy sírni csak a kislányoknak szabad, egy fiú sosem sír, mert erősnek kell lennie. Ennek ellenére vannak olyan pillanatok, mikor náluk is eltörik a mécses, és nem az olyan egyértelmű esetekre gondolunk, mint mikor meghal egy közeli rokon. 

1. Ha veszít a csapatuk

Nagy focidrukkereknél forful elő, hogy örömóükben és bánatukban is képesek pityeregni. Örömben általában akkor, mikor bejut a kedvenc csapatuk például a bajnokok ligája döntőbe, bánatukba pedig akkor, mikor ott kikaptak az utolsó pillanatban, de akkor nemcsak ők, hanem a komplett haveri kör, aki szintén focidrukker. A nők ezt nem értik meg többnyire, nem is várják el, csak annyit kérnek, hogy ne nevessük ki őket ezért, mert nekik ez fontos. 

2. Bizonyos dalok

Vannak érzelmes dalok, amit ha meghallanak a srácok, könnybe lábad a szemük. Általában ezek az első szerelemhez, szakításhoz vagy bármi közeli élményhez köthetőek, amiről emlékek jutnak eszébe. 

3. A kedvenc sorozat vagy film vége

Tudják ők is, hogy a sorozatok fináléja mindig direkt nagyon szomorú, de nem is csak emiatt szoktak sírni, például amikor véget ér a kedvenc sorozatuk, a szívükhöz nőnek a kedvenc karakterek, és belegondolnak, hogy már soha nem láthatják őket új részekben. Ez olyan érzés számukra, mintha búcsút kellene venniük a barátaitkól.

4.Ha dobják őket a semmiből

A hímneműek nem mindig veszik észre, ha probléma van a kapcsolatukban, hiszen a nők sem mindig jelzik ezt, csak gyűjtögetik magukban, majd amikor betelik az a bizonyos pohár, akkor szó nélkül lépnek. Ez a pasikat érzékenyen érinti, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy mi lehetett a probléma, és ez a bizonytalanság is beindítja a könnycsatornákat.

5. Házikedvenc halála

Meg sem mondanánk, de a kigyúrt és tetovált, kemény csávó is képes érzékeny lenni, hiszen ha jobban belegonodolunk, elég sűrűn látunk ilyen pasikat kutyát sétáltatni, ami viszont arra utal, hogy van egy háziállata, akit szeret, és gondoskodik róla, ergo vannak érzelmei. Sajnos tudjuk, hogy a négylábú barátaink nem maradnak mindig velünk, a haláluk viszont megrázza az embert, és képes akár hetekig padlóra is küldeni.