Milyen a tökéletes párkapcsolat a férfiak szerint?

Ezekre kell jobban figyelnie a hölgyeknek, ha szeretnének egy szuperül működő kapcsolatot!

Milyen a tökéletes párkapcsolat a férfiak szerint?

Először is szögezzük le: tökéletes párkapcsolat nincs! Van viszont szuperül működő kapcsolat szerelemmel fűszerezve. Nézzük, hogy nőként mit tudunk ezért tenni!

1. Bókok: Nemcsak a nők vágynak a bókokra, a férfiak is szeretik, ha észrevesszük, hogy milyen ügyesen megszerelte a tévét, vagy mennyire szuperül áll neki az a kék ing. Persze ezt ne a nap 24 órájában tegyük, csak szépen apránként.

2. Ne csak a szerelme, hanem a barátja is légy! Fontos, hogy a legbizalmasabb titkaid is el tudjátok egymásnak mondani annélkül, hogy továbbadnátok. Érezze, hogy fontos neked a mondanivalója, hogy őszintén érdeklődsz a hobbija iránt, valamint a "Hogy vagy" kérdést nem csak rutinból teszed fel, és a válasz is érdekel.

3. Ne akarj egy férfit megváltoztatni! Ha nem önmaga miatt szereted, és azt várod, hogy megváltozik, akkor most eláruljuk: nem fog. Tehát ha már az elején nagyban eltér bizonyos dolgokban a véleményetek, akkor inkább engedd el!

4. Nevettesd meg! A férfiaknak is szükségük van a szórakozásra, és ezt nem mindig elégíti ki a haverokkal nézett focimeccs. Még ha nem is mondja ki, de vágyik arra, hogy nevessetek egy igazán jót és fel tudjátok a hangulatot emelni.

5. Ne hisztizz! A teremtés koronái ugyanis nehezen viselik egy hisztis nő kirohanásait, hiszen többnyire fogalmuk sincs, hogy mi bajod van, te pedig csak sírsz és csapkodsz ahelyett, hogy kifejtenéd. Ők ezzel nem tudnak mit kezdeni. Fogadd el!

Ha ezeket a pontokat betartod, nagy esélyed van egy igazi, olyan filmbeillős párkapcsolat kialakítására!