Milyen a skorpió nő?

A skorpió nők eléggé akaratosak és céltudatosak, de pontosan melyek azok a jellemzők, amikkel illethetjük őket?

Milyen a skorpió nő?

Az állatöv legellentmondásosabb jegye a skorpió, és egyben a legtitokzatosabb az összes közül. Számára csak fehér, vagy csak fekete létezik. Vagy igen, vagy nem. Középút számára nincs, de egyben feladata is valahol. Órákig be nem áll a szája, másnap pedig meg sem szólal. Szenvedélyességével leveszi a lábáról és elvarázsolja „áldozatát” , mint egy profi mágus.

Nagyon érdekes megfigyelni, hogyan viseli a nehéz helyzeteket. Míg más mérgelődik, összeomlik, vagy belehal, a Skorpió nem hátrál meg, sőt homlokegyenest szembeszáll a helyzettel. Nem sajnáltatja magát, és nem is pazarolja az energiáit irigységre. Legnagyobb problémák esetén mozdulatlan arckifejezéssel a legerősebb tud maradni, miközben mások hullanak körülötte.

Különös, kissé titokzatos teremtés. Habár legtöbbször nem szép, vonzerejénél fogva rendkívül csábos és hódítóan elbűvölő. Kezdetben csak játssza, később tudatosan tekeri ujja köré a férfiakat. A legtöbb férfit izgatja ez az asszony típus. Más mint a többi. Modora kedves, elbűvölő. Társaságban gyakran a különc szerepét játssza, váratlanul toppan be, hirtelen tűnik el, hogy tudatosan, furcsaságával felhívja személyére a figyelmet. De eredeti öltözködésében, véleményalkotásában is. Mindenki titkát tudja.

A Skorpió nő nem elégszik meg egy kisebb falattal, ő, ha kiveti hálóját, szőröstül-bőröstül akarja megszerezni társát és birtokolni kívánja amit megszerzett magának. Kleopátra például minden bizonnyal Skorpió nő volt. Akit ő meg akart szerezni, azt meg is szerezte. A cél érdekében hol hűvös volt, hol józan, hol gyenge és védtelen, hol nagyon is számító és ravasz. Kleopátra lábai előtt hevertek a kiszemelt áldozatok. A Skorpió nő rendkívül vonzó és nagyon érdekes. A szemei különösen beszédesek és szavak nélkül is soha át nem élt szerelmi játékokat ígér a férfiaknak. Akiket ez legtöbbször rabul ejt, azonnal és könnyen besétálnak a csapdába. Mindezek ellenére azonban gyakori, hogy a Skorpió nő csak későn veszíti el az ártatlanságát.

A Skorpió nő mélyen szeret, és hasonló intenzitást vár el partnerétől is. Így mellette nem könnyű a férfiúi szolgálat. Nemcsak a férfit óhajtja megszerezni, de munkájában, hivatásában is sokra akarja vinni. Fontos a család, de legalább annyira fontos, hogy eszét, tehetségét is kamatoztassa. Bár szereti gyermekeit, nem neveli őket majom módjára, okosan, ügyesen irányítja és hagyja, hogy a saját útjukat járják. A házimunkákat nemigen kedveli, erre már nem futja az energiájából, de nem is tartja szükségesnek.

Remek partner, jó társ, de nem minden férfi számára. Az a típusú nő, aki ha sajnál is valamit az csak az, hogy nem született férfinak. Ez magyarázza hajlamát a férfias viselkedésre, ami leginkább öltözködésében nyilvánul meg, ruhadarabjait az egyszerű és kényelmes szabás jellemzi. Szeret felnézni társára, de bizonyos tekintetben a riválist is látja benne, akit le kell győznie.

Igen dinamikus és független természet, eszményi házastárs lehet (mivel nagyon ragaszkodik otthonához, gyermekeihez és párjához), férjének azonban meg kell értenie és tiszteletben tartania szabadságvágyát és szakmai ténykedését. Ellenkező esetben boldogtalanná, lelki beteggé válik, s azon lesz, hogy megszökjön a zsarnok férfi mellől, a gyengébb férfit pedig nyomban elhagyja. Nőiesebb, gyengébb akaraterejű típusoknak nemigen ajánlott az ilyen társ. Még egy nagy hibája van a férfiak szemében, és ez a féltékenysége.