Mikor bújjunk ágyba először a kiszemelttel?

Mitől függ az első együttlét? Tényleg van erre szabály, vagy nekünk kell érezni?

Mikor bújjunk ágyba először a kiszemelttel?

Amikor egy teljesen új kapcsolat elején vagyunk, ahol minden a lehető legnagyobb rendben van, akkor felmerül egy kis idő után, hogy ágyba kellene bújni. De mégis mi az az idő, amikor a szex már "elfogadott"? 

Általában egy új partner mágnesként vonz bennünket, a világ legelragadóbb és legszeretetreméltóbb emberét látjuk benne, így az első együttlét jelentőssége is felerősödik a vágy miatt. Ha addig minden remekül működött, megvan a kölcsönös szimpátia, akkor tulajdonképpen nem kell félni az első összebújástól.

Senkinél sem törvényszerű, hogy 1 hét vagy 2 hónap múlva kell lefeküdni a másikkal. Sokkal inkább rajtatok múlik, hogy mikor álltok rá készen. Ha az első alkalom nem is sikerül úgy, ahogy terveztétek, akkor sem kell rögtön menekülőre fogni, hiszen össze kell csiszolódni. Gondoljunk csak bele: tartós és gyorsan végetérő kapcsolatok is lehetnek a jó szexből, tehát nem ezen múlik. Még a legtöbb romantikus filmben is rengeteg a béna mozdulat, ha jobban figyelünk. 

Attól még nem lesz béna a pasi, ha nem tudja egy kézzel kigombolni a melltartót, de a csaj sem, ha megküzd a farmernadrág gombjával.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy legtöbbször az első alkalommal hajlamosak vagyunk úgy hozzáérni a másikhoz, mint az exünkhöz. Ez persze nem biztos, hogy sikert fog aratni, de idő múltával rá fogtok jönni, hogy mi az, ami jól esik a másiknak, és mi az, ami nem.

Vannak azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy a jó szex elengedhetetlen része a jó kapcsolatnak, így ők inkább minél hamarabb szeretnek túlesni újdonsült partnerükkel a dolgon, hogy megtudják, vajon szex-kompatibilisek-e.