Miért vonzóbbak a nős férfiak?

Mi az, ami a legjobban csábít bennünket?

Miért vonzóbbak a nős férfiak?

Tulajdonképpen már azon sem lepődünk meg, ha az ismerősünk azt meséli nekünk, hogy megcsalta a párja, vagy fordított esetben összejött a barátnőnk egy nős pasival. Mostanság szinte abnormálisan felfordult a világ, és talán ez a legnagyobb probléma, hogy az értékrendek megszűntek létezni. De most nem is erről szeretnék bővebben beszélni, inkább magáról a tényről, hogy miért vonzóbb egy gyűrűs úriember.

Most tegyük félre azt a szituációt, hogy az egzisztencia miatt akar valaki ágyba bújni egy tehetősebb férfival, és nézzük csak a spontán testi vágyat.

Maga a tény, hogy valakinek felesége van, az tudat alatt is azt súgja, hogy tapasztaltabb, érettebb, főleg a szex terén. Ezért a fiatal lányok hamarabb kezdenek ki egy ilyen pasival, hiszen ki ne akarna magának pár, gyönyörökkel teli éjszakát, amit legegyszerűbben egy érettebb férfival tud elérni, aki nem csak pár perces menetekre képes, hanem odafigyel az előjátékra, és arra is, hogy a nőnek is jó legyen.

Ha csak pár éjszakás kalandot keresünk, figyeljünk oda, hogy ezt tisztázzuk le előre, mielőtt bármelyik fél is elkezdene érzelmeket táplálni a másik iránt.