Miért vagyunk szinglik, ha minden rendben van velünk?

Gondolom sokan feltettétek már magatokban a kérdést. Nézzük, mi állhat a háttérben!

Miért vagyunk szinglik, ha minden rendben van velünk?

Sokan hajlamosak vagyunk elhitetni magunkkal, hogy a társ alanyi jogon jár. Úgy képzeljük, majd csak úgy megtörténik velünk a párkapcsolat, mint ahogy másokkal is körülöttünk. Csakhogy másokkal sem csak úgy megtörtént! Nagyon el tud lustulni, aki elhiszi, hogy előbb-utóbb a küszöbére hordja a szél a tutit. Ahogyan jó állást sem kapsz csak azért, mert már elmúltál x éves, vagy a szaktudás sem megy magától a fejedbe, úgy ahhoz, hogy olyan társad legyen, akivel boldoggá tehetitek egymást is „le kell tenni valamit az asztalra”.

Attól, hogy nem vagy egy szörnyeteg, még nem jár egy pár csak ezért. A létezésed önmagában nem garancia.  Azok, akiknek sikerült megfelelő párt találni, „megdolgoztak” érte. Ez a „munka” nem mindig látszik, és nem is mindig tudatos. Ki így, ki úgy teszi oda magát annak érdekében, hogy megkapja azt, amit akar. Van, akinek jó a dumája, és évtizedek alatt fejlesztette tökélyre, van, aki megtanult figyelni a másik nem igényeire és mondandójára, van aki pedig megfigyelte, és nagyon jól alkalmazza az öltözködésben, megjelenésben rejlő lehetőségeket, és ha esetleg emellé még figyelmes és nagyvonalú, akkor már bátorság sem kell olyan sok, bár van, aki meg ezt a tulajdonságát csiszolgatja éveken át, és szinte csak ezzel is elfut vígan a szekere.

A szerelem nem jár házhoz. Alap, hogy helyzetbe hozod magad, tehát fizikailag is megjelensz ott, ahol ismerkedhetsz. Amin tudsz javítani, azon javíts! Ez egyszerű. Ápoltság, öltözködés, tudás, figyelem, önbizalom, bátorság! Mindezek olyan területek, ahol, ha fejlődsz, a befektetés örökre a tiéd marad, és az élet minden területén kihasználható. Amikor magadat fejleszted, megnő az önbizalmad, az önbecsülésed, és ez hat a kisugárzásodra. Nem azt mondom, hogy könnyű, hanem azt, hogy egyszerű, nagyon megéri a befektetett időt, pénzt és energiát. Már az, hogy tudatosul benned, hogy te irányítod az eseményeket, természetes lendületet adhat. Akár az új lehetőségeket teremted meg a találkozásokra, akár magadon dolgozol, vagy akár mindkettőre fordítasz figyelmet, mindenképp közelebb kerülsz a célodhoz.