Miért vagyunk még mindig szinglik?

Pedig remek állásunk van, és a természetünk is eléggé elfogadható...

Miért vagyunk még mindig szinglik?

Biztos milliószor megkérdezték már a rokonok, de talán még a randipartnered is: mi a baj veled, hiszen olyan tökéletes partnernek tűnsz, miért nem állapodtál meg még senki mellett? Ha te is elgondolkodtál már hasonló dolgokon, érdemes magunkba szállni és elgondolkozni azon, hogy mi az, ami ahhoz vezethet, hogy még mindig egyedül vagy, pedig tényleg nem vagy pszichopata – és meglátod, hogy semmi gond nincs ezzel a kialakult helyzettel, egészen addig, amíg élvezed. Íme pár rövidke gondolat, melyen érdemes egy pár pillanatra eltöprengeni,

1. Nem vagy hajlandó lejjebb adni az elvárásaidból

Nincs is rosszabb, mint amikor egy olyan kapcsolatban ragadsz, amiben nem vagy igazán szerelmes, és úgy érzed, hogy jobbat érdemelnél, mint amit a párod nyújtani tud – akkor is, ha amúgy nincs semmi baj szegénnyel, csak egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon. Ha nem félsz beismerni magadnak is, hogy mire van szükséged, akkor bizony lehet, hogy sokáig egyedül maradsz, amíg nem jön a nagy Ő – de ha jön, akkor vele biztosan nem kell majd lejjebb adnod. És hidd el, nincs is ezzel semmi baj.

2. Nem igazán van szükséged egy partnerre most

Talán olyan időszakában vagy az életednek, ahová nem fér be egy párkapcsolat, vagy egész egyszerűen annyira tele vannak a mindennapjaid, hogy nem tudsz még csak randizásra sem gondolni. Lehet, hogy a munkád a szerelmed, vagy csak jól érzed magad egyedül, és nem érzed úgy, hogy kellene magad mellé valaki, ugyanis köszönöd szépen,de egyedül is tudsz boldog lenni. Ez is teljesen normális, ne próbáld meg megerőszakolni az ösztöneidet.

3. A karrieredre koncentrálsz

Ha olyan a munkád, ami egész embert, vagy esetleg még annál is többet követel tőled, nehéz arra koncentrálni, hogy megtaláld az igazit. Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor a karrierjét egyengeti, és nem akarja, hogy bármi elvonja a figyelmét róla. Ha neked ez a elsődleges most, akkor hajrá, ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson!

4. A magabiztosságod zavarba hozza a férfiakat

Néha minden nő érzi úgy, hogy kicsit butábbnak kellene mutatnia magát ahhoz, hogy egy pasi kedvelje, viszont nem szabad azonban beleesni ebbe a csapdába, csak olyan pasit kell keresni, aki bírja az iramot. Persze nem érdemes mindenkit lenyomni, mint az úthenger, de ne is fogd vissza a magabiztosságodat senki miatt!

5. Magadra kell előbb koncentrálnod

Amíg saját magaddal nem vagy rendben, addig egy kapcsolat sem fogja megoldani az életedet, ez nagy igazság. Még nagyobb pedig az, hogy ha úgy érzed, dolgoznod kell magadon, és egyedül kell lenned, akkor ne ugorj bele semmilyen kapcsolatba felelőtlenül.