Miért találnak nehezen párt az okos nők?

Sokan nem tudják az okát, most lerántjuk a leplet!

Miért találnak nehezen párt az okos nők?

Sok oka lehet annak, hogy egy okos nő sokáig keresi az igazit. A férfiak kevésbé érzik magukat férfinak, ha egy okosabb nővel van, ezért nem is kezdenek ki velük. Egy okos nő nem kezd kapcsolatot valakivel, akiről azt gondolja, hogy nem való hozzá. Véget tud vetni egy egészségtelen románcnak. Még azelőtt felmutatja a piros lapot, hogy túl közel kerülne a nem megfelelő partnerhez. Az okos nők nem szeretnek játszani az emberekkel. Nem küldözgetnek meztelen képeket magukról és nem hazudoznak. Jobban szeretik az értelmes beszélgetéseket és az izgalmas flörtölést.

Egy elbűvölő férfit akarnak, aki megérdemli az idejüket és az érzelmeiket. Nagyon válogatósak, ha párkeresésről van szó. Nekik nem csak egy ágymelegítő kell. De ha találnak is egy férfit, lehet, hogy úgy döntenek, még nincs itt az ideje egy komoly kapcsolatnak. Az intelligens nők szeretik a magányt. Hiába érzik kényelmesebbnek az életüket, ha van egy férfi mellettük. Az okosabbak jobban kedvelik az egyedüllétet, amíg nem találnak egy hozzá való társat. Tud gondoskodni magáról és nincs szüksége egy férfira, hogy teljes legyen az élete. Egy bizonyos ponton a nők belefáradhatnak a befuccsolt randikba, ilyenkor pedig inkább az egyedüllétet választják. Bezárkóznak magukba, és nem akarnak férfiakkal találkozni.

Néhányan jégszívűeknek és zárkózottaknak tartják őket, pedig csak azért nincs párjuk, mert nem érnek rá olyanokkal foglalkozni, akik nem ütik meg a szintjüket. Tudják, hogy úgysem tudnak megváltoztatni senkit, ezért nem is pazarolják az idejüket ilyen férfiakra. Az ilyen nők egyik kiemelkedő tulajdonsága a függetlenségük. Sosem kezdenének bele egy kapcsolatba vagy házasodnának meg azért, mert a társadalom elképzelése szerint egy nőnek férj és gyerekek kellenek. Az okos nők csak olyan férfiakkal randiznak, akiket kedvelnek. Nem érdeklik őket a férjjelöltek, akiket az anyjuk nézett ki nekik. Tisztában vannak a jó tulajdonságaikkal és azzal, hogy az átlagnál jobbak. Ezért a jövendőbeli párjuktól is ezt várják.

Bókokkal és ajándékokkal nem lehet lekenyerezni őket, ennél többre van szükség a meghódításukhoz. A legfontosabb pedig, hogy olyan férfit keresnek, akik legalább hasonlóan intelligensek, mint ők. Nagyon elfoglaltak a saját életükkel. Karrier, barátok, hobbik - nem mindig van idejük a randikra. Ahogy már említettük is, jól érzik magukat egyedül is, nincs szükségük egy férfira ahhoz, hogy teljes legyen az életük. A párkeresés egyébként senkinek sem egyszerű, de ha kicsit okosabb vagy az átlagnál, még nehezebb megtalálni az igazit. De nem számít, mennyire válogatós vagy elfoglalt valaki, legyen akár férfi vagy nő, nem szabad elfelejteni, hogy a szerelem és a család a legfontosabb dolgok az életben.